Феновете на Арсенал подкрепиха Райън Шоукрос

11:40
Феновете на Арсенал подкрепиха Райън Шоукрос
"Феновете на Арсенал се изявиха като истински джентълмени и изпратиха над 300 съобщения, в които изразиха подкрепата си към Райън Шоукрос", разкрива мениджърът на Сток Сити Тони Пулис.

"Всички видяха, че Райън се разплака, след като разбра, че е счупил крака на Аарън Рамзи. Мисля, че поведението на тези привърженици е възхитително, защото най-лесно е да удряш по този, който е паднал, но вместо това те му подадоха ръка да се изправи", допълва специалистът.

"Това, че Райън бе повикан в националния отбор също му помогна много да се възстанови психически. Хора като Стивън Джерард, Уейн Рууни и Дейвид Бекъм се грижеха много добре за него", казва още Пулис.

Междувременно стана ясно, че Шоукрос и Рамзи на няколко пъти са разговаряли по телефона, но все още защитникът не е посетил своя колега в болницата, тъй като уелският халф все още не се чувства готов за подобна визита.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dente00
06.03.2010 06:01

Евала...момчето е повече от видно,че дори не влезна с агресия към играча а с желание за отнемане на топката! Тези който го хулят по форумите просто да си живеят жалкия живот и да си знаят,че никога няма да имат и една хилядна от успехите,парите,славата и таланта на това момче!!

Futbulfen
05.03.2010 23:01

Европейска работа..това е един ценностен и много морален пример за разликите между нас и Европа. Евала на феновете на Арсенал..човекът,който съжалява най-много за случилото се е Райън Шоукрос и като се погледне самото единоборство ще се види,че при такава ситуация 1 на 1000 е да се случи такова нещо. Феновете на Арсенал в случая са за пример!

Lollipopp
05.03.2010 17:15

да не забравяме че и преди време когато Стилян контузи Даунинг , никой не е мислел че след време ще станат съотборници *smile*

Nikolaymage
05.03.2010 15:19

И аз съм зад Шоукрос той се разплака горкия *sad* много уважавам и рамзи дано да се оправи *thumb_up*

sluchainik
05.03.2010 11:41

така трябва евала ! дано Рамзи да се оправи по б1рзо ! *thumb_up*