Стив Брус си вкара автогол с Амр Заки

15:55
Стив Брус си вкара автогол с Амр Заки
Мениджърът на Уигън Стив Брус призна грешката си при привличането на египетския нападател Амр Заки. Както е известно голмайсторът е под наем в тима от Висшата лига, а правата му се държат от родния му клуб Замалек.

25-годишният египтянин започна сензационно сезона за Уигън, след като вече има отбелязани седем попадения в английското първенство и е начело сред реализаторите на Премиър лийг. През лятото Стив Брус имаше възможност да привлече Заки с постоянен договор, но определи трансфера му като "прекалено рисков". Тогава от Египет искаха едва 7.5 милиона паунда за изключителния нападател.

Сега редица футболни грандове са насочили вниманието си към "рисковия" футболист и искат на всяка цена да имат блестящия с изявите си Заки в съставите си. От тук нататък надеждите на Стив Брус са свързани единствено с евентуалното оставяне на египетския нападател до края на сезона в Уигън, тъй като се очакват многобройни предложения от клубове от цяла Европа още през зимния трансферен прозорец. И тези 7.5 милиона паунда искани през лятото ще бъдат неколкократно увеличени през зимата.

"Заки е при нас под наем до юни. Това е факт. През следващите няколко седмици ще направим опит да преговаряме с Замалек и се надяваме той да останe при нас", заяви Стив Брус.

"Разбира се, най-добре беше сега Амр Заки да е наша собственост, но ще опитаме да се споразумеем с египетския клуб. Все още имаме шанс за него и това е най-важното, ще опитаме всичко за да го задържим", признава мениджърът на Уигън.

Сериозните си намерения да привлекат възможно най-бързо Амр Заки в своите редици вече обявиха ръководствата на Ливърпул, Манчестър Сити и Реал Мадрид. Предвид чудесните качества, който показва във Висшата лига, египетският национал най-вероятно ще подпише с английски клуб.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация