Андоне изритал Петре на пейката

10:37
Андоне изритал Петре на пейката
Румънският футболист на ЦСКА Флорентин Петре е в опънати отношения със сънародника си Йоан Андоне, съобщи румънският вестник "Газета Спортурилор". Треньорът е разочарован от формата на футболиста и представянето му срещу Локомотив (Пд) в мача от първия кръг на пролетния полусезон, завършил 3:2 за червените. Тогава Петре беше заменен в 71-а минута от Спас Делев.

Почти сигурно той ще остане на резервната скамейка за двубоя с Берое утре, прогнозират румънците. На неговото място сред титулярите пък ще бъде именно Делев, който с бързината си и острите пробиви ще изостри атаката на тима. Петре не показва играта от предишния си престой на Армията и това не се харесва на треньора.

Със сигурност сред стартовите избраници на Андоне в Стара Загора обаче ще бъде другият румънец в състава Даниел Панку, сигурни са в неговата родина. Атакуващият халф вкара един от головете на Локо (Пд) и удари една греда. За разлика от Петре, бившата звезда на Бешикташ оправдава напълно трансфера си при армейците и Йоан Андоне е доволен от него

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация