Ботев съди Локо Пловдив и Левски

13:47
Ботев съди Локо Пловдив и Левски
Тресящият се от скандали в последните седмици отбор на Ботев Пловдив отново е решил да разбуни духовете в родния футбол. "Канарчетата" съдят Левски и Локомотив Пловдив, съобщи БНТ.

Искът на пловдивчани е за процент, който те трябва да получат за трансферите на Димитър Телкийски в Апоел Тел Авив и на Мартин Камбуров в Ал Ахли и Атромитос. Двамата са юноши на Ботев, а от клуба вече са завели иск в съда.

Спортно-техническият директор на Локомотив Пловдив Николай Курбанов пък категорично опроверга информациите, че "черно-белите" дължат пари на съгражданите си от Ботев за трансферите на Мартин Камбуров в Ал Ахли (ОАЕ) и Астерас Триполис (Гър).

"Колегата Борислав Димитров явно нещо се е объркал. Това, за което е говорил, се нарича механизъм на солидарност. Според правилника на ФИФА вноската се дава от клуба, в който е преминал даден футболист, а не от този отбор, който го е притежавал преди трансфера. Така че Ботев трябва да си търси съответния процент за Камбуров от Ал Ахли и от Астерас Триполис и ние нямаме нищо общо с това", заяви Курбанов.

Той даже уточни, че ръководството на "смърфовете" вече е изпратило официално писмо до международния отдел на БФС за процент от трансфера на Александър Тунчев в английския Лестър.

"Все едно ние да кажем, че съдим ЦСКА за тези пари, което не е вярно", допълни спортно-техническият директор на "черно-белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SaSho_Bg
23.10.2008 22:24

Браво шушляк,страшен си.Айде лапай го и си лягай,и да не спорим вече,че наистина не си ми интересен.

Hacktool
23.10.2008 19:53

Виждам, че не може да сдържате педерастките си влечения, но тук определео не е мястото.Ако толкова ви се прави секс с мъж се нашибайте двамата.А и между другото офертата за майката и сестрата важи и за теб И ако тинямаш работа аз имам така, че се застреляй бе недорасляк

SaSho_Bg
23.10.2008 19:10

hacktool,хвани се на работа олигофрен,на никой не му трябват твойте дебилски мнения.Ако няма кво да пишеш просто не пиши и никой няма да ти се смее,картоф.С misota може да ти врътнем едно чеверме,ще ти хареса да знаеш .

Hacktool
23.10.2008 19:05

misota Мерси за предложението ама не си мой тип.Виж ако решиш да предоставиш телефона на майка ти или на сестра ти с радост ще прежаля някоя друга стотинка, за да им се обадя.Все пак ако толкова силно исакаш да задоволиш педерастките си нужди намери някой изгладнял прошляк(например твой роднина) и си направете хубавото.

FLY_I
23.10.2008 17:48

Хахахахахахахахахахахахахаха

Hacktool
23.10.2008 16:19

Стегни се малко бе охльов.Намерил се кой да ми вика пубер,сополанко .Минало не минало нещо няма да вземат, така че си трай и не си хаби малкото мозък, за да пълниш сайта с коментарите си.

SaSho_Bg
23.10.2008 16:04

Ти много ги разбираш бе мишок!Решението по делото за ГХ още не е взето,така че си трай като не знаеш.Няма кво д аправи и седнало да пише по форумите.Пуберска работа!

Hacktool
23.10.2008 15:15

Тия пък само за пари реват,тоя ще съдят, оня ще съдят.Бати мишоците, колкото спечелиха делото за Георги Христов, толкова ще спечелят и това