Феновете на Локо София поискаха извинение от МВР

18:24
Феновете на Локо София поискаха извинение от МВР
Привържениците на Локомотив София излязоха с декларация против действията на полицията след шампионатния мач на тима в квартал "Надежда" срещу старозагорския Берое. Феновете на "железничарите\' твърдят, че никой от тях няма нищо общо с обвиненията, заради които бяха извършени арести на запалянковци след въпросната среща.

Предлагаме ви декларацията на феновете на Локо София:

ДО
ПРЕСЦЕНТЪРА НА СДВР
КОПИЕ: ДО БТА
КОПИЕ:ДО РЪКОВОДСТВОТО НА
ПФК „ЛОКОМОТИВ СОФИЯ”

ДЕКЛАРАЦИЯ
от феновете на Локомотив София

Ние, привържениците на Локомотив София категорично изразяваме своето несъгласие и възмущение от класификациите и обвиненията, отправени по наш адрес от г-н гл. комисар Антон Златанов по повод събитията след мача Локомотив СофияБерое на 28.02.2010г.

Заявяваме, че никой от нас никога и по никакъв начин не употребява и не разпространява наркотични вещества по време на футболни срещи и на територията на стадион "Локомотив".

Настояваме в 5-дневен срок г-н Антон Златанов по ясен и недвусмислен начин да докаже своите обвинения пред цялата общественост или публично да се извини на всички нас.

На базата на горното също така искаме всички средства за масова информация, които разпространиха информация, че на стадион "Локомотив" се разпространяват и употребяват наркотични вещества по време на футболни мачове да публикуват своето опровержение.

В случай, че това не бъде направено ние ще бъдем принудени да заведем дела за клевета до съответните държавни и международни органи.

Национален фен клуб
УО "Железни бригади"
Д.Х.В.
Р.Б.П.
Д.В.С.Х.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация