\"Старата госпожа\" намери начин да вземе Рибери

19:19
\"Старата госпожа\" намери начин да вземе Рибери
Ювентус се превърна във фаворит за привличането на Франк Рибери, след като ръководството на торинци е отправило много изгодна оферта на своите колеги от Байерн Мюнхен, съобщава "Ел Мундо Депортиво".

Както е известно, наскоро президентът на Юве Жан-Клод Блан разговаря с представители на ръководството на Байерн по време на среща на Г-14.

Босът на "Старата госпожа" е изненадал немците с много щедра оферта, която включва размяна между Диего и Рибери, като освен това торинци ще доплатят и десет милиона за френското крило.

Шефовете на Байерн са обещали да помислят върху това предложение. Баварците са помолили своите колеги двете страни да започнат преговори за евентуалната звездна размяна в средата на май, когато първенствата в Германия и Италия вече ще са свършили.

На Ботуша отдавна прогнозират, че в Юве искат да се върнат към схемата 4-4-2, в която се акцентира на фланговите футболисти. В момента "бианконерите" се мъчат, подредени в 4-3-1-2, като Диего не успя да оправдае очакванията на фенове и ръководство.

Евентуален трансфер на Рибери в Юве е всичко друго, но не и сигурен, тъй като Барселона, Реал Мадрид, Челси и Манчестър Юнайтед също желаят да вземат "Белязания".

Никой от тези клубове обаче, до момента не е предложил размяна, която да удовлетворява шефовете на Байерн.

Фактът, че през миналото лято Диего бе много близо до преминаване в Байерн, преди да отиде в Юве, също засилва възможността след края на този сезон бразилецът да облече червена фланелка, а Рибери черно-бяла.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ghasper
05.03.2010 08:32

patoka нещо намекваш ли че не мога да разбера?

patoka
04.03.2010 20:22

Пред Байерн и Юве е ясно , че Рибери ще избере италианците стига новината да е истина

Juventus_tifoz
04.03.2010 19:43

Не знам защо, но бразилците не могат да играят в Юве - Фелипе Мело, Амаури бележи рядко, Диего може би. От друга страна пък французите винаги са се представяли добре в Ювентус - Зидан, Трезеге, Тюрам, Платини. Защо не следващият да е Рибери *wonder* FORZA JUVE *beer*

arsenov
04.03.2010 19:41

тва е най тъпата трансферна новина 1-во лятото се връща играч на същия пост като диего в Байерн които е много надежден млад и прави невероятен сезон във байер 2-ро рибери да избере юве пред барса и реал шанса е нулев 3-то времето във италия е същото кат тук а е известно че жената на рибери го натиска да се местят в по топла страна тоест испания такаче няма смисъл да свързвате рибери със италиански и англииски отбори глупаво е