Анди Коул разкри защо мрази Теди Шерингам

17:39
Анди Коул разкри защо мрази Теди Шерингам
Легендата на Манчестър Юнайтед и Нюкасъл Анди Коул разкри защо ненавижда своя бивш съотборник Теди Шерингам.

Фактът, че двамата велики нападатели не си говорят, никога не е бил тайна за феновете на футбола, но досега не бе ясно каква е причината за лошите чувства между двамата.

"Предпочитам да седна да пия бира с Нийл Ръдок (бивш футболист на Ливърпул, който по време на мач на резервите счупва крака на Коул на две места), отколкото с Шерингам", споделя Андрю Коул през "Индипендънт".

"Никога няма да забравя един жест на Теди, който ме накара да го ненавиждам. В началото на 1995 година току-що бях преминал в Юнайтед и бях получил повиквателна за националния отбор на Англия. Мачът беше срещу Уругвай, стадионът - "Уембли". Бях резерва и в 70-а минута селекционерът ме пусна в игра на мястото на Шерингам. Бях много развълнуван, тъй като това бе моя дебют за "Трите лъва". Очаквах момента, в който Теди ще дойде до мен и ще ми стисне ръката. Всъщност очаквах нещо подобно, кратко ръкостискане или две-три добри думи. Вместо това, той най-безцеремонно ме подмина. Не знаех за какво. Не го бях обидил с нищо, но Теди се направи, че не ме вижда. Умрях от срам в този момент", коментира бившият нападател на "червените дяволи".

"Много пъти са ме питали как съм успявал да играя заедно с Шерингам в Юнайтед и да постигнем толкова успехи. Вярно е, че ние изобщо не си говорихме, но за сметка на това бяхме добри професионалисти. Още повече аз никога не съм имал някакви забележки за това какъв играч е Теди. Просто го мразя", казва още Анди Коул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

pecaka_botev
04.03.2010 17:43

Ем прав е пича , от един отбор и национален и клубен тва е чиста гавра.

mitko2026
04.03.2010 17:41

*lol**lol**lol* бущури, тия ако ги вземем у квартала хляб не могат да си изкарат