Липса на пари задушава ЦСКА

11:53
Липса на пари задушава ЦСКА
Походът към титлата на ЦСКА може да бъде спрян съвсем неочаквано. Причината е, че заплатите на футболистите отново се бавят, а това е сигнал за брожение в отбора.

Играчите не са получавали месечните си възнаграждения след Нова година, което е сериозна предпоставка за покачване на напрежението. "Червените“ са получили уверение, че няма да имат повече проблеми с финансите през декември, когато им бяха изчистени задълженията, но се оказва, че отново трябва да се въоръжат с търпение.

Повечето от тях дори склониха да си намалят парите, за да помогнат на клуба в период на финансова криза. Засега в срок се плаща единствено на треньора и на новите чужденци, които имат железни клаузи в договорите си и дори една неплатена заплата ще им даде право да разтрогнат по вина на клуба. Именно заради огромните суми, които прибират румънците Игор Митрески и Елиот Гранден, в клубната каса не остават пари за разплащане в срок с българските футболисти.

В ЦСКА чакат с нетърпение траншовете от Алания Владикавказ за Иван Стоянов и Иванов, както и от Анжи Махачкала за Тодор Тимонов.

Публична тайна е, че в клуба няма оборотни пари, след като "червените“ не успяха да се разплатят с полицията за охраната на есенните мачове, но прокараха нов погасителен план за разсрочено плащане.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zinatop_71
06.03.2010 13:02

Сложете една запетая след "румънците", защото се подразбира че Митрески и Гранден са от същата националност.