Юнайтед прибра Берба в полунощ

08:31
Юнайтед прибра Берба в полунощ
Манчестър Юнайтед отново прати специален самолет за най-скъпия футболист в историята си, съобщава "Труд". Аеропланът кротуваше на варшавското летище снощи и чакаше Димитър Бербатов, в пакет с полския вратар Томаш Кушчак. Двамата трябваше да излетят към полунощ и да са на линия в Манчестър за тренировката днес преди обяд.

"Дяволски" самолет прибра Берба минути след края на друга контрола на националния - 1:6 от Сърбия в Белград преди година и половина. Тогава капитанът на България също се качи на борда с компания - сръбския гигант Неманя Видич. Изобщо - често Юнайтед си събира хората от цяла Европа...

Бербатов бе единственият наш, планирал отпътуване от Варшава веднага след мача. В ранните часове за Донецк се стягаха Велизар Димитров и Чавдар Янков Металург Донецк. Останалите тръгват за клубовете си днес.

Същевременно до час преди мача снощи остана дилемата да играе ли Берба. Да, имаше опасения от бетонно-пясъчната площадка, която представляваше теренът на стадиона във Варшава. В добавка бедрото на звездата го болеше от удар, получен на финала за Купата на лигата в неделя (2:1 над Астън Вила). А и коляното на Бербатов продължава да е проблемно и да напомня за себе си. Деветката играе с травмата от няколко месеца и стиска зъби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация