Левски вдига Хичо, но ще пази Мечо

08:25
Левски вдига Хичо, но ще пази Мечо
Шансовете на Николай Димитров да играе в първия пролетен мач на Левски в "А" група значително нараснаха, съобщава "24 часа". Вчера той направи дебютна тренировка за седмицата, след като получи контузия в бедрото на левия крак в контролата срещу Спартак Пловдив. Хичо бе под въпрос за двубоя с Миньор Перник в неделя. След вчерашното му индивидуално занимание днес предстои да се включи към основната група и вероятно ще е в състояние да играе срещу перничани.

Друг от готвещите се отделно играчи - Димитър Телкийски, обаче със сигурност пропуска сблъсъка с "чуковете". Той се контузи още на лагера в Кипър. Георги Иванов се надяваше Мечо да е възстановен в края на миналата седмица, но проблемите му не са отшумели. Той ще бъде запазен от Гонзо за битката с лидера Литекс на 14 март.

Ръководството на Левски даде 1200 билета за фенове на Миньор, които искат да подкрепят перничани в най-чакания от тях мач. Той ще е на стадион " Славия", тъй като "сините" изтърпяват наказание.Очаква се сериозен наплив от фенове на миньорци, които ще идват организирано от Перник до Овча купел срещу цената на билета за градски транспорт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация