Стенли: Заслужаваме отново да бъдем на \"Уембли\"

20:14
Стенли: Заслужаваме отново да бъдем на \"Уембли\"
Капитанът на Астън Вила Стилиян Петров се надява, че клубният му тим ще играе още веднъж на "Уембли" във финал за трофей на Острова.

В неделя "бирмингамци" играят четвъртфинал за Купата на Англия срещу Рединг и ще се опитат да достигнат до последния двубой в турнира. Стенли и компания загубиха с 1:2 от Манчестър Юнайтед битката за Карлин Къп, но сега са амбицирани да се реваншират.

На "Уембли" ще се играят и полуфиналите за ФА Къп.

"Разполагаме с голям състав и ще продължим да се борим, защото този клуб иска да върви напред и ние искаме да печелим трофеи. В момента сме в лек спад, но това още повече ще накара тези играчи да се завърнат отново на "Уембли" и да пак да опитат да спечелят", каза Стенли.

"ФА Къп е страхотен турнир. Вече съм печелил Купата на Шотландия със Селтик, така че ще се радвам да извървя целия път до финала и да спечеля основната английска купа. Феновете на Астън Вила трябваше дълго да чакат, за да бъдат на "Уембли", така че ще бъде фантастично, ако успеем да играем там за две купи този сезон", допълни още капитанът на Вила.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krisoBG
03.03.2010 20:57

Yang_G тихо комплексираното фенче на Сити..

beastt
03.03.2010 20:51

Стенли искрено ти пожелавам да спечелите ФА къп заслужаваш да спечелиш купа този сезон *smile*

Yang_G
03.03.2010 20:23

Смешнициии ! Нищо не заслужавате ! На финал не се отива всеки път ! Вие изпуснахте питомното, сега ще гоните дивото ! Рединг като че ли са приятната изненада на ФА Къп ! Защо да не треснат и Вила ?!?