Ливърпул търси купувач на Риера

19:26
Ливърпул търси купувач на Риера
Ръководството на Ливърпул ще се опита да продаде крилото Алберт Риера през лятото, твърди " Ливърпул Дейли Поуст". Испанският халф пропусна голяма част от сезона заради различни контузии и загуби мястото си в титулярния състав на мърсисайдци.

През януари на "Анфийлд" акостира друг флангови футболист Макси Родригез, който бързо се утвърди в тима, а в присъствието на Дирк Кайт, за Риера остават малко шансове да се изявява в стартовите единайсет на мениджъра Рафаел Бенитес.

" Ливърпул Дейли Поуст" твърди, че шефовете на "червените" са решили да вземат добри пари от продажбата на Риера и да оставят в клуба Райън Бабел, който да е резерва на Макси и Кайт.

Както е известно, Ливърпул опита да се раздели с Бабел през януари, но никой отбор не предложи повече от 7 милиона паунда за холандеца.

От евентуална продажба на Риера ръководството на "червените" се надява да изкара около 12 милиона паунда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

spitarata
03.03.2010 19:45

Каут е страхотен и не издишва ,просто този сезон Рафа буквално го съсипа от мачове, Каут този сезон трябва да е играч на сезона..Рафа трябва да му даде почивка в мачовете с Помпи и Уигън..

lamers_pro
03.03.2010 19:42

Крайно време беше да го разкарат и да вземат малко пари от него!Иначе не съм съгласна,че Макси трябва да е титуляр!Отляво трябва да играе Бабел,отдясно Бенаюн!Недопустимо е креативни играчи с мисъл да остават на пейката,за сметка на боклуци като Макси! А иначе Каут вече и той малко издиша! *wink* *sad*