Джерард: Няма да взимам съпругата ми!

16:42
Джерард: Няма да взимам съпругата ми!
Капитанът на Англия Стивън Джерард обяви, че лично той няма да вземе съпругата си Алекс Къран в Африка по време на предстоящото Световно първенство.

Както е известно, селекционерът на "Трите Лъва" Фабио Капело е пожелал от своите подопечни да не взимат съпругите си със себе си в хотела на тима по време на Мондиала. Италианецът обаче, не е забранил на англичаните да  доведат нежните си половинки в ЮАР.

Запитан дали присъствието на съпругите им е попречило на английските национали да се представят добре в Германия през 2006 година и в Авствия и Швейцари през 2008 година, халфът на Ливърпул отвърна:

"Нямам представа дали тяхното присъствие е имало такъв ефект. Едно мога да ви кажа със сигурност - Съпругата ми този път няма да е с мен. Тя има да се грижи за две деца, които по това време все още няма да са свършили с училището, така че няма да е разумно да идва. Естествено, ако се класираме за полуфиналите, мисля да я повикам да дойде", коментира новият капитан на Англия, който взе лентата след отстраняването на Джон Тери и оттеглянето на Рио Фърдинанд, който страда от хронична травма в гърба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivailo_zizov
04.03.2010 15:02

по-добре всички англичани да оставят жените си в Англия, че Тери също ще е в ЮАР и не се знае... *wink*

chelsea18
03.03.2010 19:15

ако тая на снимката е жена му да не я взима, аз ще я взема *devil*

mitko2026
03.03.2010 18:37

аз само се чудя-Че нали горделивите Ингилизи не стигнаха до Евро 2008 ??? Че как тогава му задават въпрос:"Запитан дали присъствието на съпругите им е попречило на английските национали да се представят добре в Германия през 2006 година и В АВСТРИЯ И ШВЕЙЦАРИЯ ПРЕЗ 2008 ГОДИНА"

хммм *cigarette*