Галиани: Можем и без Пато срещу Рома и Юнайтед

15:29
Галиани: Можем и без Пато срещу Рома и Юнайтед
Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че не знае дали бразилският нападател Алешандре Пато ще бъде възстановен от контузията за предстоящите мачове с Рома и Манчестър Юнайтед. Голмайсторът получи травма в бедрото по време на срещата с Аталанта и може да пропусне важните предстоящи мачове на "росонерите".

"Мускулът на Пато не е разкъсан. В момента е трудно да кажем дали ще бъде готов за игра срещу Рома и Манчестър Юнайтед. Лекарите казват, че е трудно да се определи степента на нараняването", каза Галиани.

"Така или иначе ние имаме и други играчи. Ако Пато не играе ние ще излезем със същата решителност на терена. Трябва да се справим добре, независимо с него или без него", коментира още Галиани.

Пред идния уикенд Милан гостува на Рома в дербито на кръга в Серия "А", а следващата седмица е реваншът с Манчестър Юнайтед от осминафиналите на Шампионска лига на стадион "Олд Трафорд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cristian0
03.03.2010 18:47

patoka хахаха ти да не си пил нещо бе пич,това е най-смешния виз който съм чувал в живота си МЮ били жалки на Сан Сиро първо на първо стадиона се казва Джузепе Меаца и втроро на второ МЮ никога не са били "жалки" в мачове от ШЛ или поне не толкова жалки,че на финала да жодят на почивката с 3:0 и в последствие да го загубят!!! *lol*

patoka
03.03.2010 18:06

МЮ бяха жалки на Сан Сиро и само БОГ ги спаси от разгром.

kaloqndersar
03.03.2010 17:19

видяхме в първия мач кой кого смаза.Така че си запази глупавите ,комплексарски коментари!

holliwood
03.03.2010 16:34

М.Юнайтед ще ги размажат само с глави *lol*

biznesmen
03.03.2010 15:44

Хунтелаар може да играе на негово място заедно с Бориело и Рони в атака