Отваря врати новият фен - шоп на \"акулите\"

14:56
Отваря врати новият фен - шоп на \"акулите\"
В четвъртък - 4 март в 10.00 часа ще бъде открит официалния фен шоп на Черноморец  Бургас, разположен до 1-ви вход,  на стадион "Лазур".

Лентата на първия по рода си магазин, специализиран за футболните фенове, в Бургас, ще бъде прерязана от изпълнителния директор на Черноморец Бургас Фреди Бобич. Във фен шопа за първи път в България ще бъдe предлагана пълна палитра официални артикули. Фланелките на официалния доставчик на екипировка Puma ще започват от най-малкия детски размер. Освен това ще бъдат предлагани и най-различни форми на тренировъчни екипи на Черноморец Бургас.

Фен шопът ще предлага и серия алтернативни ти-шърти и сучиъри с основен мотив акулата като символ на тима. В магазина ще има и различни сувенири като значки, шалчета, пепелници или чадъри с логото на тима, както и широка гама допълнителни артикули с марката Puma - шапки, маратонки и футболни обувки.

Съвсем предстоящо е и електронното пазаруване по интернет през официалния интернет сайт на Черноморец Бургас.

Така всеки, който желае да притежава артикули с марката на "акулите" ще може да го направи през световната мрежа.

"Нашата цел е Черноморец Бургас да е символ на пълната промяна българския футбол и един фен шоп, направен по всички западни стандарти, е част от този процес", казва Себастиан Нагел, който отговаря за фен-артикулите (така наречения мърчандайз) на Черноморец Бургас и ръководи фен шопа като проект. Все пак той е оставил и няколко малки изненади за откриването.

"Най-добре ще е феновете сами да се убедят в качеството на нещата, които предлагаме, защото магазина е направен специално за тях", добави Нагел. В бъдеще ще бъде разширена и гамата на дамски и детски артикули.

В четвъртък фен шопа ще работи веднага след откриването, а след това ще е отворен в понеделник, сряда и петък (10-18) и в дни на домакински мачове два часа преди и два часа след срещите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация