Манчестър Юнайтед не се продава!

09:18
Манчестър Юнайтед не се продава!
Американските собственици на Манчестър Юнайтед - семейство Глейзър, реагираха на появилите се информации, че група от богати фенове възнамерява да закупят тима, като говорител на американците обяви официално, че английския шампион не се продава.

" Манчестър Юнайтед не се продава!", обяви говорител на семейството.

Добре познатият агент на Острова Кийт Харис, който е отявлен фен на "червените дяволи", стои зад групата фенове на тима, наричаща себе си "Червените рицари", която възнамерява да откупи любимия си тим от американските милиардери.

Другото познато име в групата от фенове, готова да купи Юнайтед, е главният икономист на Голдман Сахс Джим О\'Нийл.

Тяхната надежда е да накарат американците да продадат тима, като основният техен коз са парите. Този ход би бил доста популярен на "Олд Трафорд", тъй като феновете на легендарния английски клуб продължават да протестират сериозно срещу политиката на Глейзър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holliwood
03.03.2010 10:57

Тия които искат да купят клуба гледат основно на печалбите *thumb_down* не мисля ,че просто еи така ще купят стадиона ,не става така това не е някои си отбор,та това е М.Юнайтед един от най-големите клубове тия немогат ли да уважават малко клуба *lol*

Leska8
03.03.2010 09:44

МНого ясно че няма ги продават.Това не е някакъв си отбор. ТОВА Е МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД *party* *thumb_up*

todorbig
03.03.2010 09:29

Не мисля,че са некадърници.Просто са американци т.е бизнесмени.Затова феновете на острова протестират както срещу собствениците на Ман Ю така и срещу тия на Ливърпул.Защото за тия хора тази игра не означава нищо друго освен бизнес.Не им дреме особенно дали отбора ще стане шампион,дали ще бие Ливърпул,все неща за които феновете живеят.