Гонзо сменя състава за Миньор

08:57
Гонзо сменя състава за Миньор
Мениджърът на Левски Георги Иванов обмисля сериозни промени в тима за предстоящото домакинство на Миньор Перник в неделя, съобщава "7 дни спорт". Бившият нападател е крайно разочарован от представянето на своите в контролата със Спартак Пловдив, спечелена с минималното 1:0.

Най-вероятно срещу перничани на десния фланг ще се завърне възстановяващият се от травма Димитър Телкийски. Гонзо е недоволен от представянето на игралия на този пост срещу втородивизионния тим Николай Димитров, който пък се оплаква от болки в бедрото. В центъра на защитата мениджърът ще заложи на опитния Елин Топузаков, който ще замени трайно контузения Шакиб Бензукан. Най-сериозната рокада ще бъде в офанзивен план, където на мястото на Александър Александров - Алекс зад нападателя Мирослав Антонов най-вероятно ще се появи Христо Йовов. Това е продиктувано от безидейната игра на футболистите в нападение в последния мач със Спартак.

Междувременно се разбра, че главен съдия на мача между Левски и Миньор ще бъде Ангел Ангелов. Двубоят е насрочен за неделя от 15 ч. и ще се играе на стадион "Славия", тъй като шампионите са лишени от домакинство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bgherz
04.03.2010 18:54

гонзо,пусни детския отбор,и те ще се справят