Четирима основни играчи на Рома под въпрос за дербито

18:43
Четирима основни играчи на Рома под въпрос за дербито
Наставникът на Рома Клаудио Раниери има сериозни селекционни проблеми преди дербито с Милан в края на седмицата. Четирима от основните играчи на "вълците" са под въпрос за сблъсъка, от който ще се реши кой ще е основният опонент на Интер за Скудетото до края на шампионата.

Днес Франческо Тоти, Лука Тони и Давид Пизаро днес са пропуснали тренировката на своя тим, тъй като все още не са се възстановили от травмите, които ги мъчат.

Даниеле Де Роси пък е изкълчил глезена си по време на тренировъчното занимание на Скуадра Адзура и е напуснал терена накуцвайки.

След медицински преглед се е установило, че травмата на Де Роси не е сериозна и той скоро пак ще е готов за игра, но не е сигурно дали той ще бъде готов за дербито с Милан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
03.03.2010 00:43

Добре бе злобар за кво Ни е в момента Окака при положение , че Раниери повече разчиат на Менез , Черчи , Губерти , Баптиста , Вучинич , ТОТИ а сега и Тони дойде ... къде според тебе Окака който наистина си има талант момчето , но къде ще играе ...

Cristian0
02.03.2010 19:47

Да ама поне Жулио Батища е жив и здрав,а и аз ли им казах на Рома да пускат Окака Чука да си ходи *wonder* *lol*

golemiq_geshan
02.03.2010 19:24

Това би било брутално остана и Тадей , Рийзе и Вучинич да се контузят , Мексес да бъде наказан , а Жуан да избяга от лагера и отиваме направо в серия Щ *lol*