В Черноморец се разтъпкаха след загубата на \"Тича\"

16:06
В Черноморец се разтъпкаха след загубата на \"Тича\"
Играчите на Красимир Балъков направиха първа тренировка за седмицата след двубоя във Варна. Футболистите и техните треньори правиха крос в морската градина на Бургас, след което възстановяваха в рехабилитационния център на спортен комплекс "Лазур".

Няколко футболисти имат леки оплаквания след мача, но те няма да им попречат да се готвят наравно с останалите за предстоящия двубой срещу Локомотив в Пловдив.

След едноседмично отсъствие от основната група футболисти, в състава се завръща Адриан Фернандес. Аржентинския таран на Черноморец Бургас е напълно възстановен от травмата, получена в двубоя срещу Славия в София и ще бъде на разположение на наставника Красимир Балъков за предстоящия мач в събота. Пламен Крумов също е излекуван от контузията, която го извади от строя за седмица и вече тренира с отбора.

Тренировки на пълни обороти през седмицата започват още двама от играчите, които поради различни причини пропуснаха последните контроли на отбора. Хектор Гонзалес и Габриел Атц тренират по интензивна програма, изготвена от кондиционния специалист на отбора Трендафил Терзийски и появяването им на терена е въпрос на дни.

Трима играчи на "акулите" отсъстваха от днешната тренировка на отбора.

Това са младежките национали на България Георги Терзиев, Мартин Тошев и Ник Дашев, които получиха повиквателни от треньора на младежите Михаил Мадански, за последния мач от нашата квалификационна група срещу тима на Черна гора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация