Глейзър отказаха 1 милиард паунда за продажбата на Манчестър Юнайтед

14:15
Глейзър отказаха 1 милиард паунда за продажбата на Манчестър Юнайтед
Група от заможни фенове на Манчестър Юнайтед известна като "Червените рицари" заяви, че са водили разговори за закупуването на английския шампион.

Съобщението бе направено в специално изявление, което гласи, че е обсъждана възможността за отправяне на официална оферта към американските собственици на "червените дяволи" от семейство Глейзър.

Групата богати фенове на Юнайтед освен това призоваха всички запалянковци на тима по целия свят да помогнат за откупуването на клуба.

Както е известно през месец януари беше обявен дългът на Манчестър Юнайтед, който възлиза на чудовищните около 716 милиона паунда, а освен това нараства прогресивно въпреки големите приходи на клуба.

Според някои медии на Острова "Червените рицари" са готови да предложат на семейство Глейзър 1 милиард паунда за придобиването на пълния контрол върху акциите на Манчестър Юнайтед.

Според "Манчестър Ивнинг Нюз" обаче настоящите собственици на клуба нямат никакво намерение да се разделят с властта на "Олд Трафорд" и са отказали тази първоначална оферта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cristian0
02.03.2010 20:11

Има няколко причини,поради които си мисля,че това не е вярно,първо че дълга е 716 милиона ,а те предлагат 1 милиард да купят акциите на клуба,ако е вярно какъв е смисала да не погасят дълга а да искат да купуват акциите и клуба да стане техен заедно със дълговете който така или иначе пак си остават и трябва да бъдат погасявани....А и Глейзър естествено че няма никога да го продадът,та ако го направят после как ще перат парите си...

ShefkaTa
02.03.2010 17:35

Къде ги намерихме тея скапаняци за собственици, дано да не е вярно и най-накрая да продадат Юнайтед :X щото, ако продължават така до 1,2 години отбора ще се срине, не искам и да си помислям, че може да се случи :X

Lollipopp
02.03.2010 15:36

тея явно са решили сериозно да закопаят Юнайтед *thinking*

BoBi_Levskara
02.03.2010 15:08

Тея Глейзар започват да ме дразнят.В крайна сметка да не се окажат някои роднини на Митио Селския *joking* .Надявам се тези дългове поне да не се окажат пагубни.В момента Юнайтед е в едни от най-добрите си години.