Сър Алекс подкрепи Райън Шоукрос

13:15
Сър Алекс подкрепи Райън Шоукрос
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън се е обадил в неделя на Райън Шоукрос, за да го подкрепи в трудния момент, който бранителят на Сток Сити изживява, съобщава "Мирър".

Както е известно, Шоукрос имаше нещастието да счупи крака на Аарън Рамзи от Арсенал в събота и в момента футболистът на "грънчарите" бил в депресия от случилото се.

"Сър Алекс се обади в неделя на Райън няколко часа след мача на Юнайтед с Астън Вила. Фърги му каза да не унива и да не си и помисля да отхвърли повиквателната на Капело за националния отбор", разкрива мениджърът на Сток Сити Тони Пулис.

"За жалост, подобни тежки инциденти се случват и сър Алекс знае това много добре. Знаете, че Райън е юноша на Юнайтед и Фъргюсън го познава още от малък", допълва Пулис.

"Сега е важно Райън да не се стресне от този случай и да продължи да е същия играч, какъвто беше преди инцидента. Мисля, че той ще послуша специалист като сър Алекс и ще продължи да дава най-доброто от себе си", казва още мениджърът на Сток Сити.

Междувременно стана ясно, че Шоукрос се е свързал с Рамзи и се очаква в близките дни защитникът да посети халфа на Арсенал в болницата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
07.03.2010 10:49

Нека и аз да драсна някой ред. Monty, разбирам, че знаеш закона, но, щом играеш футбол, значи си приел рисковете на професията. Затова получават толкова високи заплати, каквито почти няма в никой друг бранш. Не мисля, че се изразяваш правилно. Това е футболът - започнеш ли да го играеш, ти си потенциална жертва. Знам, че говориш от силни фенски пристрастия, но аз като фен на Ливърпул какво да кажа за Торес - те го мачкат всеки мач, Роналдо и него го мачкаха. Някой да е отишъл на топло? Отговорът е не - никога! Мисля, че с това се изчерпва тази тема..

Monty
04.03.2010 17:47

manunited666, слушай какво, нито си ми на годините, нито на образованието, че да ме наричаш "момко". Нито ме познаваш, за да твърдиш, че не съм играл футбол. 2 години съм бил на терена в юношески школи и много добре знам какво става там. И именно поради това съм наясно, какво е да играеш "за и със" топката и какво е да играеш "ПО ПОВОД топката" (ако изобщо можеш да осъзнаеш разликата). Както martin правилно отбелязва, подобни влизания не са футбол! Ако беше така, правилникът(който вероятно никога не си чел) щеше да ги позволява, а не да ги санкционира! В в хокея има доста позволени действия, а в кик - бокс-а даже се толерират. И към всчко това, ти си безкрайно задръстен, ако мислиш, че със зявлението ми за престъпление предлагам да се възбуди наказателлно преследване срещу Шоукрос. Очевидно имам предвид, че подобно посегателство над личността е санкционирано дори от закона и няма каквото и да било място на игрището, на което се играе най - великата игра и, че трябва да има сериозни санкции - например да - лишаване от права за 6 месеца например.

martin
04.03.2010 13:27

Ей момче manunited666 ти на това футбол ли му викаш напред с бутоните и каквото стане.Този трябва да го накажат да не играе докато Арън е извън строя и да плати лечението пък после да си помисли как ще играе.Има една друга игра в която са позволени подобни средства.

manunited666
04.03.2010 12:56

Аз не мога само да разбера , защо коментират хора дето явно не са играли футбол ? Някакъв тука ми коментира някакви членове и кодекси.Абе момко това е спорт , два отбора излизат и играят за победа.Борба за топката е това а не галене.Член 133 ... незнам просто да се смея ли или да плача.Ми то по тая логика в бокса и ръгбито , трябва да се съдят постоянно.Няма кодекси , членове и тем подобни глупости.Това е спорт , излизат и играят за топката а това , че без да иска се е случило може да се случи на всеки.Затова стига с глупостите ... това трябва да се спре и незнам си какво.Това е самата игра.Ако си толков потресен отивай да гледаш балет.Във хокея например се смазват и след всеки мач са с контузии ,та по чл.133 дето го наричаш , трябва всички да са в затвора.

Monty
04.03.2010 12:17

Jurka5, за самата повиквателна на лицето - може би си прав - да го викат, ако е добър. Но момента, в който тя идва в съчетание с подкрепата на Фергюсън ми дойдоха в повече. Както току що драснах за едно влизане на Риджуел, крайно време е тези неща да не се случват. А за де не се случват, трябва да има наказания, които да накарат всеки брадвар, като споменатия Тейлър и мн други, да се откажат от подобни изяви (например - като значт, че ще получт наказание не от 3 мача, а от 30 !) Тогава вече - нека говорим само за футбол и качества.

Jurka5
03.03.2010 12:24

Monty,да не го ли викат в национала като му е счупил крака?Да не би той да е единственият футболист направил подобно нещо?Изкараха го убиец,касапин и какво л още не,а в действителност се видя,че нито влезна с бутоните,нито реално погледнато беше толкова груба игра..Спомни си Тайлър как счупи крака на Едуардо,ето това вече беше касапско и опит за убийство.Даже тогава ония нито му се извини,нито го посети в болницата,даже му беше кеф.Дано Рамзи се оправи първо за да може да ходи,после и футбол да играе. *thumb_up*

Monty
03.03.2010 10:40

И какво стана сега? Тоя счупи крак на противник и получи повиквателна и утехи, а Арън - "това било футбол" ?! Като професионалист ще ви кажа, че деянието на Шоукрос е престъпление по чл.133 НК - средна телесна повреда по непредпазливост и се наказава с лишаване от свобода от 3 до 12 месеца или пробация !

Notlike
03.03.2010 10:35

Тоя е типичен защитник, няма как да не е счупвал крака. Просто е твърд играч, затова го и вика Капело. Райън е типичният английски бек, ако беше мек - щеше да участва в някоя балетна трупа.. *wink*

MMM66
02.03.2010 22:59

Само да кажа ,че това е втори счупен крак от този играч ,а има и един почти успешен опит.Да той не е такова мом4е ама друг път.На 22 с два счупени крака *angry*

devil4eto
02.03.2010 17:26

Футбола е мъжка игра! Има ги и такива случаи, да не забравяме, че и на обикновенна тренировка може да стане инцидент.Шоукрос е млад и не бива от сега да му се съсипва кариерата.Момчето не е искало да става така! Скорошно оздравяване на Рамзи и дано и двамата да се видят.Очаквам Райън наистина да посети играча на Арсенал! *thumb_up*

Lollipopp
02.03.2010 15:34

manunited666 - и аз немога да разбера тука от случката насам все едно Шоукрос е убил някого и само го плюят и какво ли не *erm* случило се е , на всеки може да се случи ... скорошно оздравяване на Рамзи и дано Шоукрос да не се срине , защото е добър играч *thinking*

manunited666
02.03.2010 14:40

leketoo 100% не ти пука за Рамзи или за това кои го е контузил но понеже Сър Алекс казва това в статията почваш да говориш глупости.Просто , просто , просто ама много просто същество си.Пенеже е САФ ... калитарски отбор , наакан ... нормално да го покрепя , да иска да му помогне.Шоукрос не искаше да го контузи , беше игра за топката но Рамзи е просто много бърз.Дай са всичко да го хулят.

leketoo
02.03.2010 13:31

Ами наакания сър преди да говори, нека да помисли. Ако беше струшен толкова зверски крака на Рууни или някой друг играч калитарския му отбор, дали щеше да говори така. *thumb_down*

Fabregas_boy
02.03.2010 13:16

Дано Шоукрос е мъж на място и наистина да посети Арън,не кат ония селяндур Тейлър дет излъга че е ходил,а после се покри *thumb_up*