Депресия налегна забравен в ЦСКА

08:03
Депресия налегна забравен в ЦСКА
Голяма депресия е налегнала халфа на ЦСКА Коста Янев. Той беше оставен от Йоан Андоне извън групата на червените за мача с Локо Пд, като решението на треньора беше прието драматично от играча, съобщава "7 дни спорт". Веднага след като разбрал, че няма да бъде в състава за срещата с тима на Коко Динев, Янев позвънил на Драголюб Симонович и му се замолил да бъде върнат в Сливен. Бившият национал държи на всяка цена да бъде в клуб, където ще играе редовно, дори и това да означава напускане на ЦСКА.

"Появиха се спекулации, че аз мътя главата на Коста и го карам да се върне в Сливен. Истината е, че той ми звънна. Момчето беше разочаровано, че не играе. Говорихме като приятели, каквито сме. Успокоих го и казах, че прибързва. От ЦСКА вече заявиха, че ще разчитат на него", коментира пред "7 дни спорт" Симонович.

"Аз разговарях с нашия президнет Йордан Лечков за евентуална възможност да си го върнем, но той ми каза, че на този етап това няма как да стане. Вижте, всички футболисти на ЦСКА, отишли там от Сливен, са ми много близки. Боли ме като не са доволни. Искам най-доброто за тях", допълни спортно-техническият директор на сливналии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация