Уейн Рууни с контузия в коляното

16:10
Уейн Рууни с контузия в коляното
Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни влезе в игра в края на първото полувреме на мястото на Майкъл Оуен във финала на Карлинг Къп, който бе спечелен от "червените дяволи" с 2:1 с победния гол именно на 24-годишния футболист. Но това си имаше и своята висока цена.

Английският национал е получил усложнение на контузията си в коляното, заради която не е започнал в началото на срещата, съобщава близкото до клуба издание "Манчестър Ивнинг Нюз". Най-вероятно болките в коляното ще попречат на Рууни да вземе участие в контролата на националния отбор на Англия с тима на Египет в сряда вечер.

"Знаем за проблема на Рууни от няколко седмици, но ако трябва да съм честен в момента нямаме пълна ясно по въпроса, а чакаме становището на лекарския щаб. Терена на "Уембли" е много мек и е много уморителен за играчите. Щастие за нас е, че имаме време до събота, за да се възстановим", коментира мениджърът на Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Jurka5
01.03.2010 17:44

Ами нз дали е педалско или не,но ако и Венгер го беше направил нищо чудно сега да бяха и на първото място..А и със сигурност не може да се каже дали наистина няма някоя лека контузия,но по-скоро-не.

Jurka5
01.03.2010 16:34

Никаква изненада..точно преди контролен мач се казва,че има усложнение и няма да играе в един безсмислен мач,а в следващият мач на Юнайтед-титуляр.Помнете ми думата!Сър-а е хитър и знае,че колкото по-малко ненужни мачове изиграе толкова по-добре.Всички видяхме какво стана с ван Перси.