Сираков: Няма да ми е трудно да убедя Иванков да остане

15:10
Сираков: Няма да ми е трудно да убедя Иванков да остане
"Не съм имал възможност да говоря с Митко Иванков", заяви пред за Гонг директорът на националните отбори Наско Сираков при заминаването на отбора за Полша днес. В сряда нашите излизат във Варшава срещу "дружина полска" в първия си официален мач за 2010 година.

"Мисля, че няма да ми е чак толкова трудно да го убедя, че в това състояние, в което се намира и начина по който играе, мястото му е в националния отбор на България и на върха на кариерата си е глупаво да се отказваш", коментира още Сираков ситуацията с националния вратар, който неведнъж заяви, че мачът с Полша ще бъде последен за него с националната фланелка.

"Двубоят с Полша ще бъде една добра контрола срещу един добър средноевропейски отбор. Най-важното е да видим състоянието на нашите футболисти. Не може да искаме много от тях, защото някои вчера и онзи ден изиграха първите си официални срещи за годината. Всеки един от тях обаче трябва да доказва, че иска и защитава мястото си в националния отбор", каза още членът на Изпълкома, който е водач на българската делегация във Варшава.

"Сега мислим за мача с Полша. След него ще мислим за останалите контроли. Възможно е да има проверки още през май", добави Наско Сираков.

"Промените в националния отбор ще си проличат в идните евроквалификации, които надявам се ще спечелим. От една година със Станимир Стоилов работим за това", завърши изказването си пред журналистите голмайстор номер едно на Левски за всички времена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация