Венгер: Аарън е нашето вдъхновение сега, трябва да го направим заради него

14:33
Венгер: Аарън е нашето вдъхновение сега, трябва да го направим заради него
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова своите футболисти да играят на предела на възможностите си и да спечелят титлата във Висшата английска лига, заради тежката контузия, която сполетя младият талант на клуба Аарън Рамзи.

19-годишният уелски национал претърпя двойно счупване на десния крак след безумно влизане на защитникът на Сток Сити Райън Шоукрос в срещата между двата тима на "Британия Стейдиъм". Рамзи има счупване едновременно и на двете основни кости под колянната става – тибията и фибулата, което наложи направата на спешна операция.

"До края ще бъде изключително трудно. Ние сме стабилни психически, а нещастието в отбора ще ни даде още един стимул да станем шампиони", заяви Венгер.

"Почти всички мои играчи са на възраст около 20 години. Погледнете как се справят те. Забележителни са", завърши мениджърът на "артилеристите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Phenomenom
02.03.2010 00:23

Абе айде спрете се с тея коментари от рода " да отнемат правата на Райън и че взлизането му е било безумно".Вярно че контузията е крайно неприятна и не я пожелавам на никого ама да ми говорите,че нямало смисал от това единоборство и едва ли не че нарочно му е счупил крака ...Вие да не мислите, че е имал цялото време на света да обмисли всичко и да речи как да действа *erm* Това е футбола - динамична игра всичко става за секунди не може всичко да се прецени *stop*

lowera_
01.03.2010 21:04

Ненорамлнааа работаа ... баттии маикатаа *smile*

Iridal
01.03.2010 20:46

то се вижда,че за да спреш Арсенал трябва да контузят половината им отбор.. Въпреки,че съм им фен не мисля,че ще станат шампиони *sad*

artilerist4o
01.03.2010 19:15

игра за топката=счупване на двете най-големи кости на крака малкия и големия пищял + контузия в коляното.Ако на това му викаш игра за топката за съм трамвай.1 Никой не е казал че Шоукрос го е направил нарочно 2 Ако той беше ударил топката с тази сила с която се беше засилил сигурно щеше да я изкара извън стадиона 3 Шпагата беше напълно излишен защото дори да беше отнел топката на Рамзи там бяха още двама играчи на Арсенал и те щяха да я вземат и тогава става контра а пък до колкото знам Шоукрос е защитник и до като се върне на мястото си вече щеше да има или гол или удар към вратата 4 Арсенал имат психика на опитен отбор и имат най-лесна програма но има още мачове и нищо неможе да се каже

Notlike
01.03.2010 18:29

Абе, престанете с тези клишета като "безумно влизане". Беше борба за топката - ако не Рами, Шоукрос щеше да си счупи крака! Явно коментаторът е един разсеян..

devil4eto
01.03.2010 18:01

Това отбор на млади звезди, които имат потенциал да станат шампиони, но ще е много трудно! Дано успеят, заслужават го, заради играта която показват! *thumb_up*

useraAfc
01.03.2010 17:49

Съгласен съм с sdm *thumb_up* *beer* готови са за шампиони

sdm
01.03.2010 17:47

Вече се изтъркахте с тоя лаф,че нямали психика.Видяхме го "Великия Джон Тери" с неговата психика.Не знае къде се намира след скандала с Бридж и челси яде хуя.Големия играч с голямата психика.
А и доколото помня,май счупване стана при 1:1,ама накрая май им сложихме 2 гола,а?Защото нямаме псисика май?Тея момчета играят 3-4 години вече заедно.Готови са за шампиони.

michael_forever
01.03.2010 16:44

Какво вдъхновение тези хлапета нямат психика.Видя се и като строшиха Едуардо, ще се види и сега.