Венци Стефанов: Даваме БФС на съд

10:59
Венци Стефанов: Даваме БФС на съд
Президентът на Славия Венци Стефанов не скри афекта си от продължаващата сага с Илия Илиев. Халфът все още не може да бъде картотекиран в Славия и неуредиците във взаимоотношенията му с бившия клуб Сливен продължават, пише "Меридиан мач".

"Не може вместо гражданския съд, да се слушат някакви глупаци. Не може 10 души адвокати да стават съдии и те да присъждат на кого принадлежи футболистът. Никой не може да му отнема правото на труд", гневеше се Венци Стефанов.

Той заяви, че Славия ще даде на съд БФС и подчерта, че когато се е избирало новото ръководство на централата той не е гласувал за него.

"Тия хора дойдоха с идеи за промяна, но аз не съм гласувал за тях. Питайте тия, дето ги подкрепяха на конгресите, защо вършат такива неща. Кой ще плати сега и на нас, и на футболиста пропуснатите ползи?",  запита реторично Венци Стефанов.

Той за пореден път отбягна директния отговор на въпроса ще гони ли Славия класиране в евротурнирите. За мача със Спортист той похвали играчите си и окачестви съдийството на Стефан Спасов като безупречно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация