Ялово аржентинско \"страшилище\" идва на \"Армията\" през лятото

08:53
Ялово аржентинско \"страшилище\" идва на \"Армията\" през лятото
Ексцентричният аржентински нападател Кристиан Гастон Фабиани може да подсили ЦСКА през лятото, пише "7 дни спорт".

190-сантиметровият брюнет от Суидад Евита е собственост на бившия отбор на Йоан Андоне Клуж Напока, но в момента играе под наем в гранда от своята родина – Ривър Плейт. Известният с прякора Страшилището Фабиани е впечатлил силно треньора на "армейците".

"Кристиан притежава отлични качества, които му позволяват да играе футбол на най-високо ниво. Гардира отлично топката. Никога не съм срещал толкова техничен нападател. Той е бунтар, но обича футбола. Единствено трябва да свали няколко килограма", коментира Андоне пред румънската преса.

Треньорът на ЦСКА ще се опита да разбере каква е възможността да привлече Фабиани на "Армията" през лятото. В момента бройката от чужденци извън ЕС при "червените" е запълнена. Вероятността някой измежду Мишел Платини и Маркиньос да си тръгне след края на сезона обаче не е никак малка.

Кристиан Фабиани има само 2 гола за Ривър Плейт от 25 мача. Друга интересна подробност за 26-годишния играч е, че по време на престоя си в чилийския Палестино в сезон 2003/2004 година празнува головете си, поставяйки на лицето си маска на популярния анимационен герой Шрек.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_229
01.03.2010 14:08

ПХАХАХА и още и още и още и още ... страхотноооооо хахахаахаха харчета си парите за безполезни "играчи". От утре ще приимате дългове и ще се чудите как да лъжете ! *lol* *lol*

vankata713
01.03.2010 12:23

*lol* SHREK 6те потсили ЦСКА 25 ма4а 2 гола та тои е цял меси