Мъри Стоилов: Ще търсим решения в защита и подобряване на играта

16:59
Мъри Стоилов: Ще търсим решения в защита и подобряване на играта
За времето, което имаме преди мачовете на истината, ще се опитваме да повишаваме нивото си на игра. Ще търсим и решения в защитата, каза националният селекционер Станимир Стоилов на пресконференция днес.

В сряда България ще играе контрола с Полша, а по-голямата част от футболистите ни ще се присъединят към състава направо във Варшава.

"На този етап няма промени в състава. Всички играчи са здрави. Все пак да не забравяме, че и тази вечер имаме футболисти, които играят и живот и здраве утре вечер всички ще се съберем в Полша. Основното нещо, което трябва да свършим в периода до септември месец, когато започват мачовете на истината, е да търсим положителни резултати, да подобрим нашата игра като отбор, да направим някои експерименти с по-младите футболисти и да видим, кои могат да заменят по опитните, които по една или друга причина ще отпаднат от националния отбор", каза Стоилов.

"Ще търсим решения в линията на защитата. Най-важното в този период е отборът да подобрява нивото и качеството на играта. Взехме млади бранители, които обаче, ако не ни убедят в качествата си до лятото ще трябва да прибегнем към варианти с по-опитни футболисти. Надявам се, че трансферите на двамата Ивановци ще вдигнат тяхната класа, а оттам и класата на националния отбор", допълни още Мъри.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Antoboy
01.03.2010 02:29

Крайно време е няКой треньор да погледне към родния голмайстор Мартин Камбуров !!!

Dente00
28.02.2010 23:56

За Мъри хубаво или нищо! Абе преди Мъри да стане селекционер сички казаха ,че сме отпаднали...Мъри направи 2 победи и почнаха всички ИМАМЕ ШАНС на 99% сме се класирали *lol* Не се класирахме и го направихте на К*Р... Дайте шанс на един СЕЛЕКЦИОНЕР за 2 квалификаций бе!! Само нашата мизерна страна е такава *sick* Искаме с Берби,Стилян и Марто да се класираме...е ЧАКАЙТЕ БЕ една Ирландия има 20 играча в Англия,Германия и Испания а ние се кефиме на 3-ма и разчитаме на Електричката,Електрожена, Пелето,Марадона и тн

holliwood
28.02.2010 20:29

така не става само да говориш *sick* найстина трябва да направиш това в деиствителност ,а не само да си мечтаеш *lol*