Оперираха успешно Аарън Рамзи

16:14
Оперираха успешно Аарън Рамзи
Младият талант на Арсенал Аарън Рамзи е претърпял успешна операция късно снощи.

Футболистът пострада вчера при зверски сблъсък с Райън Шоукрос от Сток Сити и счупи крака си. Лекарите са установили, че "топчията" има счупване едновременно и на двете основни кости под колянната става – тибията и фибулата.

"По време на вчерашния мач между нашия тим и Стоук Сити Аарън Рамзи получи счупвания на тибията и фибулата на неговия десен крак. Вчера вечерта той претърпя успешна операция в местна болница. Интервенцията успешно редуцира фрактурите и макар да е все още рано да се каже кога ще можем да го видим отново в игра, Аарън със сигурност няма да играе за нас до края на сезона. Нашите мисли са с Аарън и всички искаме да му пожелаем бързо възстановяване и го чакаме възможно най-скоро на терена", гласи официално изявление от щаба на Арсенал.

Все още не е ясно кога може да се очаква завръщането на Рамзи в игра.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FabreGaSsSs
01.03.2010 11:23

то е ясно че този сезон няма да играе а и най вероятно по голямата част от другия също
Важното е сега да сме оптимисти и да се надяваме че ше успеят да го излекуват колкото се може по рано *thumb_up*

arsenal4yy
28.02.2010 17:31

Четох на едно място,че дори кариерата му е под въпрос на Аарън Рамзи...все ли на Арсенал *angry* и то на някакъв талант демо ще стане много много добър на такава важна възраст...опериран успешно според мен със сигурност е аут до края на сезона...ако се сетите след контузиите на Едуардо,Бендтнер,Тио какви бяха след това да не би да бяха във супер формата?!Аарън Рамзи няма да е същият,Райън Шоукрос,колкото и да се извинява неможе да върне времето назад много глупаво влизане незнам и то така *sad*