Локо надви Берое и изпревари Левски

15:51
Локо надви Берое и изпревари Левски
Локомотив София победи Берое с 2:0 като домакин в среща от 16-я кръг на А група.

В 22-а минута Локо поведе в резултата. След центриране от корнер вратарят на Берое Пейков излезе неразчетено и не успя да улови топката. Мартин Камбуров дебнеше на добра позиция и стреля с глава. Топката се удари в страничната греда, но попадна на крака на Дерек Асамоа, който отблизо със силен шут намери мрежата за 1:0.

В края на двубоя отборите останаха с по десет души, след като Станислав Бачев и Георги Марков се спречкаха помежду си и бяха изгонени от съдията. Това обаче, не повлия на крайния резултат и столичани се поздравиха с победата.

Крайният резултат бе оформен от Дерек Асамоа в даденото от съдията продължение. Асамоа нахлу в наказателното поле на "заралии" и шутира с десния крък от малък ъгъл. Резервата Скорчев не се намеси убедително, топката се удари в него и се оплете в мрежата за 2:0.

С тази си победа "железничарите" се изкачиха отново на третото място в А група, събирайки 31 точки. Берое остава на девета позиция с 23 пункта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
28.02.2010 17:02

Ти като си толкова умен, какво предлагаш на Winner...?! Да няма класиране, когато някой отбор изпревари твоя...лeWCки?! *lol*