Бербатов се доверява на съдията

10:57
Бербатов се доверява на съдията
Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов успя да отбележи две попадения в снощния мач на Манчестър Юнайтед срещу Селтик, който "червените дяволи" спечелиха с класическото 3:0 на "Олд Трафорд".

И при двете попадения на Бербо останаха съмнения за засада, но това не попречи на най-добрия ни футболист от последните години да изрази радостта си от отличното постижение. До този момент новото попълнение на Юнайтед бе отбелязал само един гол на "Театъра на мечтите", а общият му актив вече достигна на 5 гола.

"Решението дали има засада не го вземам аз. Щом реферът казва, че няма засада, значи наистина няма. Беше страхотно да вкарам два гола на "Олд Трафорд", но все пак най-важното е, че спечелихме мача", заяви Бербатов пред сайта на "червените дяволи".

"Дойдох в Юнайтед за да подобря играта си и мисля, че в последните мачове това се случва. Опитвам се да се раздавам всеки мач до краен предел и според мен това се вижда на терена", каза още нападателят на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Nikilandjelo
22.10.2008 20:53

Добре момчета, може и да сте прави ! Не съм казал, нито пък мисля, че Бербатов е велик футболист и е най - добрия, ама много се дразня от факта, че не се радваме и подкрепяме и малката гордост, която ни остана в тези лоши за нас времена. Много добре знаете, че за българинът е типично да глада в на другия паницата и да плюе в нея. Не е хубаво това и е време да променим този наш досаден манталитет. Относно мача вчера също ми направи впечатление, че Бербатов пипна в наказателното поле 3, 4 пъти топката от които два пъти вкара, а другите му малко отигравяния бяха добри пасове на негови съотборници. Какво повече искате ? Плюс това виждате, че другите големи звезди, малко или много го игнорират и не му подават, поне аз така видях ситуацията. Което ме навява на мисълта, че може би малко се страхуват да не вземе той да стане голямата звезда.

iksvel
22.10.2008 19:05

Nikilandjelo, с играта на Бербатов как да не го плюеш? И престанете да употребявате "нещастник" като обида - не е и никога няма да бъде. И значи ние сме виновни, че той е некадърник? Това е пълна глупост! Той пада надолу, защото е смешник - макар да е най-добрият български футболист в момент, той си остава едно леке. Той просто е пасивен наблюдател на мачовете си, като изклювим моментите, в които топката го удря и той не знае какво да прави.Да му дадеш една камера ще е по-добре... Буквално се разхожда по терена...

iksvel
22.10.2008 19:04

drummer, Бербатов без тези 2 гола той е вкарал гол само в 1 от 7 (толкова мисля че са, извинявам се ако бъркам) мача. Това добре ли е според теб? Ако за толкова време не си го видял какъв е смешник, няма и да го видиш - явно си толкова заблуден. Кога за последно Бербатов направи нещо за националния? Трябват му Рууни, Роналдо и още доста звезди за да му направят гола, а той да подритне топката във вратата, нали? Или съдия за да не му отменят смешните голчета от засада.
Не зная дали е банално да кажеш на някого, че не може да пише, но се загледайте в коментарите на потребителите. Мога да намеря грешка в почти всяко изречение (НЕ казвам, че аз съм безгрешен, все пак още съм ученик) .А ако не можеш да изпишеш "България" е напълно ясно, че си неграмотен. Ама за какво е цялата тази врява, то целият ни език умира, а ние се вайкаме за грешки в някакъв форум...

martonik
22.10.2008 17:39

Не се сърди че ти отвръщат особено когато си почукал!!!

PureEvil
22.10.2008 17:27

Към слепият потребител @martonik:
Никът ми се изписва PureEvil, не както ти си го написал.
Някъде да съм твърдял, че е лош или добър играч?
Това че съм от Витоша явно ти го говорят звездите, е сбъркали са. Мини на лекар и тогава коментирай Правилното изписаване е България, независимо колко бързо се пише то си се пише така.  Не ви знам какви имена носите, но явно щом бъркате изписването на родината сте по зле и от тези които споменахте.

martonik
22.10.2008 17:06

PURE EVIL-ТИ СИ СМЕШЕН ПАРАНОИК!!!
ПРОСТО ПРИЕМИ ЧЕ ТОИ Е МНОГО ДОБЪР!!!
ТОВА ЧЕ СИ ОТ ВИТОША ТИ ПРЕЧИ ДА МИСЛИШ НОРМАЛНО!!!

GoOoOoOoL
22.10.2008 16:29

На колко години си ве батенце?? та ше ми викаш да порасна.Знам, че света не се върти около бербатов, но скоро няма да видиш българин в man utd и скоро Бялгария няма да има такъв футболист! Това трябва да ти е ясно.Ето за това го подкрепям. А,сигурно и ти би се гордял с него,ако се казваше Хакан Шукур или Емре Белозоглу. А смешко????

Nikilandjelo
22.10.2008 16:27

а и грешките в писането на коментар не са толкова лошо нещо, това означава че човека отсреща пише бързо и каквото мисли на момента, а не да го обмисля все едно за некой изпит...

Nikilandjelo
22.10.2008 16:25

нито около тебе се върти света, всезнаещо човече, май само да критикуваш знаеш, и 13 отдавна съм ги минал, и стига с тия: "научи се да говориш" "да пишеш" и т.н.т. че ставате банални и смешни като дечурлига аз съм по голям от теб аааа....хахах паляк

PureEvil
22.10.2008 16:11

Кой го оплючва? Пораснете най-накрая.
Марадона беше вечлик игра, но и той си призна за този прословут гол.
Света не се върти около Бербатов разберете го

GoOoOoOoL
22.10.2008 15:54

Ама не мога да разбера,какво толкова го оплювате Бербатов? "вкарал гол от засада","бил мързелив","влачил се по терена" и един куп глупости които не интересуват никой.Важното е, че е българин и играе в най великия клуб! Дано да продължава да бележи голчета и да радва българския народ.И ако ще,не от засада а от тъч да вкара. БЕРБО БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!!!!!

screama
22.10.2008 15:36

И да е имало засада кфо от това... Марадона с ръка вкара гол и пак е един от най-великите!!! нещо да ми кажете..?

PureEvil
22.10.2008 15:00

Това че учите такива неща в детската градина не трябва да те разасейва. Новината е за Бербатов, кажи нещо смислено по темата?

martonik
22.10.2008 14:47

Личното ми мнение е че си -БОЛНО-ВИРОГЛАВО-ГОВЕДО!!!

PureEvil
22.10.2008 14:21

@ didonik да съм казал нещо за победата? Мислете малко преди да говорите. Добрите играчи си признават когато има такива грешки на съдиите.
Това че вие нямате лично мнение си е лично ваш проблем.

drummer
22.10.2008 14:06

iksvel-че, ами в следващия мач с ония слънчасали датчани Олборг, вземе че вкара два гола ( този път не от засада ), пак така ли ще мучиш...?!

didonik
22.10.2008 13:51

PURE EVIL-цял свят видя победата на Манчестер с 3-0!!!!
Случайно или не два от головете са на Митко-след време никои освен теб няма да помни спорните засади дори и професорите в БАН!!

PureEvil
22.10.2008 12:39

Nikilandjelo браво, но цял свят видя засадите. Какво да направя да излъжа ли? Бг не знам какво е, но като минеш 13 години ще разбереш, че държавата се нарича България.
БАН са издали Речник на българския език полезен е за такива, които знаят ограничен брой думи.

Nikilandjelo
22.10.2008 11:48

Ауе завистливци и хейтъри и тъпаци и т***и и боклуци и черногледци такива...не че съм кой знае къв фен на мите ама то вашето мнение много дразни...ей за такива като вас ще са виновни ако момчето дръпне надолу и ей такива като вас ла***ри сте виновни за положението на Бг не само във футбола ами изобщо...как да постихнеш нещо аре кажете бре нещастници, шом след като е поизкачиш малко и помияри те лаят че чак не моат да спят...ПРОДАЖНИ К******А...И аз благодаря за разбирането

iksvel
22.10.2008 11:24

А в следващия мач ако му отменят гол ще ревне...напълно случайни 2 гола по мое мнение - късмет със съдията....

PureEvil
22.10.2008 11:05

Наистина си подобри играта, вече не му отменят головете от засада.
Човека се раздава всеки мач без националният ... интересна гледна точка има.