Капело: Тери няма да бъде капитан, докато аз съм мениджър

11:41
Капело: Тери няма да бъде капитан, докато аз съм мениджър
Докато аз съм мениджър на Англия, Джон Тери няма да бъде капитан на тима, категоричен е треньорът на отбора Фабио Капело.

Решението на италианския специалист е свързано с последствията от секс скандала между защитника на Челси, бранителя на Манчестър Сити Уейн Бридж и модела на бельо Ванеса Перонсел. Тримата се заплетоха в грандиозна сага, която доведе до отказване на Бридж от националния. Тери пък остана без капитанска лента.

"Докато аз съм начело на Англия, не мисля, че Джон Тери ще бъде капитан отново. Очаквам човека, който носи лентата, да бъде отговорен и да дава пример на младите хора, на децата, на всички фенове. Това, което Джон направи, не е хубаво. Вече му казах всичко това и той го разбира. Взех това решение само заради случилото се с Уейн Бридж. Не съм и помислял да вадя Тери от състава, както не съм взимал и решение да извадя Бридж. Не мисля, че останалите играчи в отбора са загубили уважението си към него, защото добре познават лидерските му качества. В Испания и Италия капитан е или най-опитният играч, или този с най-много участия за националния отбор. Тук, в Англия, гледате по различен начин на това. За мен да бъдеш лидер е по-важно от това да носиш лентата. Джон Тери е такъв и ще продължи да бъде такъв", коментира Капело.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lollipopp
28.02.2010 16:19

дааа , той Фърдинанд е много отговорен и той не е правил като Тери ама въобще *lol* а и сега като е контузен какво *lol* Капело , смешник такъв ... няма да намериш по сърцат играч от Тери , Лампард и Джерард *wink*