Левски и Анжи опряха до ФИФА заради Рабех

09:15
Левски и Анжи опряха до ФИФА заради Рабех
Чак до ФИФА ще стигнат нашият Левски и руският Анжи Махачкала, които бяха изиграни от мароканеца Юсеф Рабех, "7 дни спорт".

"От понеделник ще преценяваме какво да правим. Може да стартираме процедури, ако не се разберем, без да сезираме ФИФА", заяви изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков.

Както е известно, Рабех духна от лагера на Анжи в турския курорт Анталия, дни след като беше продаден. Скандалният африканец, който се опита да изпие алкохола на София, не можа да понесе порядките в дагестанския клуб и суровата десница на президента Магомед Султан Магомедов. Рабех се изсули от хотела край Средиземно море по тъмно, с чужди пари в джоба и все още не се знае нито къде е, нито какво прави. Знае се само, че най-близкият до Магомед Магомедов – човекът за специални поръчки Мамука, оглавява търсенето на Рабех. За мароканския защитник Анжи щеше да се изръси 500 000 долара, които бяха чакани като топъл хляб на "Герена".

"Искам да хвърля светлина и по един друг трансферен въпрос – чакаме процент за вратаря Николай Михайлов не от Ливърпул, а от Твенте", каза още Баждеков.


 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари