Венгер: Ще продължим да се борим заради Аарън!

08:43
Венгер: Ще продължим да се борим заради Аарън!
Въпреки че трудно намираше думи след ужасяващия инцидент със счупения крак на Аарън Рамзи, мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели, че се гордее със своите момчета.

Вчера "топчиите" постигнаха изключително ценна победа с 3:1 като гост на Сток Сити.

"Горд съм от начина, по който играхме и от духа, който показахме. Това беше невероятна битка от първата минута. Трябваше да бъдем твърди, търпеливи и силни, за да се възстановим след шока", каза Венгер.

"Тъжен съм заради Аарън. Знаем, че това е лоша контузия. Ще го преместим в Лондон, за да разберем дали се нуждае от незабавна операция. Засега не знаем колко дълго ще отсъства, но със сигурност ще е дълго време. Ще продължим да се борим за него, защото той го заслужава. В този мач останахме задружни и успяхме да победим именно заради него", коментира още французинът.

"Не съм доволен от това влизане. Знаем какво да очакваме от съперниците, но ние загубихме трима играчи за пет години след ужасяващи влизания. Аз отказвам да приема, че това е съвпадение, след като ние понасяме такива удари най-често. Знаем, че трябва да очакваме битка, но това е твърде много", допълни мениджърът на Арсенал.

"Знаем, че отборите искат да играят грубо срещу Арсенал и това е резултатът. Когато видиш начина, по който Аарън бива контузен, това не е приемливо. Разбирам, когато имаш желание и амбиция, но подобно нещо е ужасно. От математическа гледна точка това беше добър ден за нас. Ние обаче не можем наистина да се насладим на победата", завърши наставникът на "топчиите".

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
28.02.2010 14:35

Ами водещия от Диема си го каза-това действа и затова се практикува от някои мениджъри-к*рвички. П.П. Очакам да не ми изтриете коментара понеже е цензуриран *wink*

footskater_sam
28.02.2010 14:07

Преди време Рейес и Едуардо сега Рамзи не е много красиво да ти контузват играчити така *sad*