Дон Фабио повика душманина на Аарън Рамзи в националния

08:23
Дон Фабио повика душманина на Аарън Рамзи в националния
Футболистът на Сток Сити Райън Шоукрос, който вчера счути крака на Аарън Рамзи от Арсенал, получи повиквателна от Фабио Капело за националния отбор на Англия.

Играчът за първи път ще има честта да носи фланелката на "Трите лъва". Това стана броени часове, след като се прочу с острото си влизане, довело до нелепата контузия на младия си съперник.

Лейтън Бейнс също намира място в състава за сметка на отказалия се Уейн Бридж.

Ето и избранниците на Капело за контролата с Египет на 3-и март:

Вратари: Дейвид Джеймс (Портсмут), Робърт Грийн (Уест Хям), Джо Харт (Бирмингам)

Защитници: Уес Браун (Манчестър Юнайтед), Джон Тери (Челси), Матю Ъпсън (Уест Хем), Джолиън Лескът (Манчестър Сити), Райън Шоукрос (Стоук Сити), Лейтън Бейнс (Евертън), Стивън Уорнък (Астън Вила)

Полузащитници:
Джеймс Милнър и Стюърт Даунинг (Астън Вила), Дейвид Бекъм (ЛА Галакси, САЩ), Франк Лампард (Челси), Гарет Бари и Шон Райт-Филипс (Манчестър Сити), Стивън Джерард (Ливърпул), Майкъл Карик (Манчестър Юнайтед)

Нападатели: Емили Хески (Астън Вила), Джеръмейн Дефоу и Питър Крауч (Тотнъм), Уейн Рууни (Манчестър Юнайтед), Карлтън Коул (Уест Хям)

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubomir26
07.03.2010 21:36

този капело е голям простак взива Карлътън Коул а не Боби Замора от Фулъм

Lucas_Podolski
01.03.2010 14:30

хахахах! За пръв път виждам някой да прави забележка за правопис и да се изложи като кифладжия!!!! *lol*

vinaver
28.02.2010 18:16

правилото е просто: Всичко, което отговаря на въпроса кой е с пълен член. Всичко, което отговаря на въпроса кого е с кратък? В случая изречението си е по простата схема "Той повика него" и си е правилно. *wink*

vinaver
28.02.2010 18:14

Кратък урок по синтаксис: Подлугът е Дон Фабио, повика - сказуемо, какво, що, кого повика? душманина т.е. допулнение и с кратък член, къде го повика - в националния обстоятелствено пояснение за място. Душманинът в случая би трябвало да си е с кратък член. *wink*

botev_abd
28.02.2010 17:56

Скъпи приятели от Winner.bg много силно ще Ви помоля да се научите да пишете грамотно... или поне заглавията изпипвайте, ще говори по - добре за Вас *smile* Трябва да се напише "душманинът", защото е подлог в изречението *wink*

Lollipopp
28.02.2010 17:52

nekadarnika - аз ще ти кажа къде е Фърдинанд - на пейката или някъде другаде защото пак има контузия *lol*

vill
28.02.2010 16:28

Това,че контузи Рамзи не го прави по-слаб футболист. *thumb_up*

Fabregas_boy
28.02.2010 14:32

Не било за червен картон...ми най-добре да дадат червен картон за симулация на счупен крак и бонус-дузпа за Стоук.Devilman,не е нужно да играеш балет за да излезеш без контузия след мача.Иначе и според мен Шоукрос следваше указания.А сега по темата-по-добре да беше викнал Дарън Бент на мястото на Хески и Уолкът на мястото на Райт-Филипс.

DeviLLmaN90
28.02.2010 13:59

darkspeed напълно съм съгласен с тва мнение. Футбола не е балет...!!! Който иска да играе нежно са орентира към друг спорт...!!! Тоя не е единствения със счупен крак. Колко велики футболисти са прекратявали кариери заради контузии. Ама това е футбол не е балет пак казвам....

man4estar4o
28.02.2010 13:39

darkspeed и аз съм на това мнение стават такива неща в футбола за жалост

neveragain
28.02.2010 13:32

и англия пак ще се провалят на първенството

Lucas_Podolski
28.02.2010 13:04

Сега остава и Мартин Тейлър да викнат и да сменят Капело с Рой Кийн и да сме сигурни, че болниците в Йоханесбург ще са пълни, а от доготина без Меси, Роналдо, Рибери... всички със счупени крака!!!!!

darkspeed
28.02.2010 11:11

Супер, дано играе като титуляр *smile* . Отдавна ми харесва това момче и се надявам да го викнат и на световното. Само луд би казал, че Шоукрос искаше да счупи крака на Рамзи.. Видя се после, че и на него му беше кофти и съжалява много. И въпросният контузен не влезе много леко за тая топка.. Спокойно можеше да бъде счупен крака на Шоукрос вместо на Рамзи. Дори според мен нарушението не беше за червен картон. Да, англичанина удари съперника си, но това си беше борба за топка, нямаше как да знае че малкия ще си сложи крака там. И както вече казах, можеше да се получи и обратния резултат. Много хора ще тръгнат да спорят с мен, но подчертавам, че това е ЛИЧНО МНЕНИЕ. Погледнете влизането на Погатец в краката на Посебон от преди две години да видите какво е идиотско и безмислено влизане.

ZeRo_CooL_Pz
28.02.2010 10:36

Вчера си виках че зардаи тва нема да го викнат ....ама ето *stop*