Бивш играч на Мамелъди: Асистентът на Стоичков върши цялата работа

20:51
Бивш играч на Мамелъди: Асистентът на Стоичков върши цялата работа
Помощникът на Христо Стоичков Антонио Лопес върши цялата работа в Мамелъди Съндаунс, смята бившият футболист на тима Зане Муса.

Въпреки критиките, които отправи по адрес на Камата, Муса все пак е на мнение, че българинът трябва да получи кредит на доверие и удължаване на договора си.

"Чух вътрешна информация, че всъщност помощник треньорът Антонио Лопес е човекът, който върши работата в тима. Той е този, към когото играчите имат респект, не Стоичков. Той е избухлив характер – вижте какво каза относно южноафриканската футболна федерация. Не знам дали се държи по този начин с играчите", коментира Муса.

"Стоичков трябва да подсили отбора. Трябва да спре да играе с двама дефанзивни халфове, защото Съндаунс нямат плеймейкър, така че той трябва да погледне към това. Стоичков трябва да подсили отново и атаката, защото не може вечно да разчита на Мпела напред", обсъди тактиката на отбора бившият играч на Мамелъди.

"Базирайки се на резултатите, бих казал, че треньорът трябва да получи кредит на доверие, защото отборът бе много близо до спечелването на титлата. Те трябва да му дадат още един сезон. Ще видим как ще се справи в мачовете с купата. Стоичков направи впечатление и трябва да изкара още един сезон", каза още Зане.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация