Миньор изненадващо загуби от Пирин

15:58
Миньор изненадващо загуби от Пирин
Миньор Перник изненадващо загуби от Пирин Благоевград с 0:1 като домакин в среща от 16-я кръг на А група.

Миньор беше по-добрият отбор на терена в първите минути, като момчетата на Тони Велков пропиляха две доста чисти голови положения. В 19-а минута Атанас Николов излезе сам срещу Макенджиев, но се засуети и не успя да отправи удар към вратата.

Две минути по-късно гостите изненадващо откриха резултата. След изпълнение на фаул, топката бе центрирана в пеналта на Миньор, където Кондев с глава прати коженото кълбо в мрежата на Иво Иванов - 0:1.

В 36-а минута Воденичаров от гостите бе изгонен за груб фаул срещу Харизанов. Реферът показа втори жълт картон на играча на "орлетата" и по този начин благоенградчани трябваше да доиграят двубоя с човек по-малко.

През второто полувреме на терена за "Миньоро" влязоха Димитър Илиев и Павле Делибашич, които през миналия сезон бяха титулярната нападателна двойка на Локо Пловдив.

"Чуковете" упражниха натиск над своя опонент, но не успяха да реализират положенията си за гол и така те записаха изненадващо поражение в този двубой.

Миньор Перник - Пирин Благоевград 0:1


0:1 Кондев 21-а мин

Миньор:
Иванов, Олегов, Златков, Пеев, Харизанов, Цветков, Атанас Николов, Янкович, Юри Иванов, Витанов, Марков

Пирин:
Макенджиев, Ризов, Георгиев, Митревски, Попев, Молдованов, Коцев, Паланков, Воденичаров, Младенов, Кондев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bogo3v
27.02.2010 16:59

"Миньор изненадващо загуби от Пирин" и защо изненадващо бе ? *lol*

michael_forever
27.02.2010 16:53

Генчо за да има гол топката трябва да влезе ИЗЦЯЛо във вратата а не повече от половината.

genchooo
27.02.2010 16:16

леле са се връщам от мача,направо откачих от нерви не че се оправдавам със съдията и ние си бехме виновни че не вкарахме ,ама той не свири две чисти дузпи особено първата *sick* и първото към 40 минута вкарахме гол повече от половината топка влезна,ама съдията не го зачете *sad* Пирин си играха само в тяхната половина просто късмета беше изцяло за пирин!! все пяак честита победа на пирин кво да се прави късмет ан Миньор срещу Левски *beer*