\"Големия Сам\" нападна Рафа Бенитес

13:01
\"Големия Сам\" нападна Рафа Бенитес
Сам Алърдайс за пореден път вербално атакува Рафаел Бенитес. "Големия Сам" обяви, че Бенитес е превърнал Ливърпул в копие на Болтън от времето, в което Алърдайс водеше Уондъррърс.

Както е известно, през 2004 година Болтън победи Ливърпул с 1:0 в здрав мач, като след неговия край, Рафа Бенитес бе заявил, че "червените" са загубили от отбор, който се стреми единствено да разбива играта на противника. От тогава Алърдайс постоянно се изказва доста остро по адрес на Бенитес и сега "Големия Сам" не изневери на себе си.

"Той свикна да използва определена тактика, която винаги е критикувал. Това не е ли доста иронично? Гледах Ливърпул срещу Манчестър Сити и шест от техните футболисти бяха официално предупредени. Ето, че и Бенитес вече не залага на красивия футбол, а най-вече търси да постига добри резултати", коментира Алърдайс.

В неделя воденият от "Големия Сам" Блекбърн, гостува на "Анфийлд" в среща от Висшата лига.

"Ако се получи силов двубой, в който доминират здравите, смели единоборства, ще бъда доволен. Но не мисля, че нещата ще се случат по точно този начин. Просто в Блекбърн нямам типа футболисти, с които разполагах в Болтън", допълва мениджърът на Роувърс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gerrard9000
27.02.2010 21:49

тоя нахалник и миналата година се заяде и паднаха с 3-0 от нас *lol* LIVERPOOL FOREVER *thumb_up*