Стивън Джерард: Имаме всичко необходимо, за да спечелим Лига Европа

08:29
Стивън Джерард: Имаме всичко необходимо, за да спечелим Лига Европа
Създаваме достатъчно голови възможности, играем добра в защита и имаме всички шансове да спечелим Лига Европа, смята капитанът на Ливърпул Стивън Джерард.

"Бяхме леко притеснени, че в последно време не създаваме достатъчно положения. За да печелиш мачовиe трябва да имаш голови възможности и в двубоя с Униреа направихме точно това. Доволен съм от резултата в Румъния, но трябва да продължим в същия дух до края на сезона. Хубаво е, че вкарахме три гола. Важно е да се защитаваш добре, но по-важно е, когато показваш добра резултатност в атака. В последните мачове показахме, че сме доста стабилни в отбрана, а сега виждам, че имаме напредък и в нападение и резултатите ни се подобряват. Имаме всичко необходимо за да спечелим Лига Европа и ще се постараем да успеем", каза Джерард.

 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Toncho0o
27.02.2010 12:17

този лолипоп много дразниш бате, гледай си отбора и си мълчи бе луд кво занимаваш всички.. и аз не съм от Ливърпул но не се обаждам.. с ква цел го правиш да ти еба майката хлапе тъпо.. не разбираш ли че нищо не постигаш с това.. ТАПАНАР малък

Lollipopp
27.02.2010 12:03

айде първо да станат пък после да говорят , защото няма да преодолеят Лил и ще изхвърчат от лигата *wink*

LFCk0mAr_8_9_14
27.02.2010 10:50

За съжаление имаме нападатели, но Рафа сякаш боготвори Нгог, който не е кой знае какво. Жалкото е, че Бабел, който е невероятен играч, трябва да играе крило.

Samoletski
27.02.2010 09:06

Така е, няма хъс, ама е разбираемо. Трима от най-добрите бяха контузени (Бенаюн, Торес, Джонсън), няма пари за трансфери, разчитат само на 19 годишния Нгог да вкарва. Така не става. Дано лятото купят един добър нападател и да няма толкова контузий. *wink*

xforcee
27.02.2010 09:02

Нямате онзи хъс за победа който имахте миналият сезон!