Стефан Грозданов доволен и на равенство срещу Миньор

17:11
Стефан Грозданов доволен и на равенство срещу Миньор
Треньорът на Пирин Благоевград Стефан Грозданов ще бъде доволен на всякакъв резултат, освен на загуба, в първия мач от пролетния полусезон утре срещу Миньор Перник, съобщава E79 news.

Наставникът на "орлетата" заяви, че отборът му е готов за шампионата и вярва, че Пирин ще покаже истинското си лице в официалните мачове на шампионата.

Колкото до отбора на Миньор Грозданов коментира, че го познава в детайли и техният треньор Антон Велков няма с какво да го изненада. Треньорът подчерта, че селекцията в отбора не е приключила и в хода на шампионата ще продължи да се привличат нови играчи в Пирин.

От новите, които вече се сдобиха с картотеки, утре ще дебютира единствено Димитър Воденичаров, който е най-постоянен с игрите си досега в контролите от зимната подготовка.

Другият нов Тодор Симов утре ще завърши специалната програма, по която се готви и на неговия голов усет ще се разчита за мача срещу Литекс в Кюстендил.

Пирин днес направи последна тренировка на клубната си база, след което замина на лагер в София.

Мачът Миньор – Пирин е утре от 14.00 часа, а автобусите за феновете от Благоевград ще потеглят от паркинга на Драматичен театър "Никола Вапцаров" в 11.30 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация