Здравков: Цачев може да смени подобаващо Георги Христов

14:19
Здравков: Цачев може да смени подобаващо Георги Христов
Старши-треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че завърналия се от Пирин Благоевград Иван Цачев може да замени подобаващо напусналия в посока Висла Краков Георги Христов в атаката на шампионите, предаде репортер на БГНЕС.

Здравков, чийто тим утре ще играе контролна среща със Спартак Пловдив вместо мача си от първия кръг на пролетния полусезон срещу Ботев, заяви:

"Всеки момент чакаме документ по факса за трансфера на Георги Христов и в най-скоро време ще го обявим на официалния сайт. Ние разполагаме с няколко нападатели, които ще си свършат работата в 15-те мача до края на шампионата. Мога да използвам Христо Йовов като нападател, той показа, че се справя на този пост. Разполагаме и с Антонов. Иван Цачев може да замести Георги Христов. Той се завърна при нас и след като се оправи може да се справя със задачата".

Здравов коментира и новото попълнение Петраш:

"С пристигането си той премина тест за физическо състояние. Не е много далече от нивото на останалите момчета. Близо е до нормите. Той е играл 4 контроли с по 90 минути, така че ще се адаптира. Аз вече съм казвал, че словаци, чехи, унгарци, поляци - това са все футболисти с различен манталитет. Петраш ще играе в утрешната контрола. Ние имахме само двама крайни бранители след напускането на Живко и Лусио - Стефан Станчев и Йордан Минев, така че идването на Петраш беше задължително. Получихме доста визитки на играчи, но ни хареса само тази на Петраш. Има два дни, но е малко вероятно да взимаме още нови играчи".

Наставникът добави, че Левски ще приеме доста сериозно утрешния спаринг със Спартак Пловдив.

Здравков завърши с думите:

"В утрешната контрола ще направим малко смени. Ще заложа на състава, който трябваше да играе срещу Ботев. Не е хубаво, когато другите тимове почват със сериозните мачове, а ти гледаш отстрани".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация