Балъков въодушеви феновете на \"акулите\"

13:43
Балъков въодушеви феновете на \"акулите\"
Мениджърът на  Черноморец Бургас Красимир Балъков се срещна с фенове на отбора в клуб "Сините акули". В продължение на повече от час и половина той отговори изчерпателно на всички зададени му въпроси от многобройните привърженици, изпълнили докрай залата на клуба.

Феновете се интересуваха най-вече от новите попълнения, амбициите на отбора през пролетта, къде ще се играят домакинските мачове до завършването на ремонта на стадион "Лазур". На всички въпроси Балъков отговори задълбочено и самокритично. Той разкри, че според него отборът все още има какво да подобрява в играта си, но подготовката е водена така, че футболистите да издържат на необичайно наситения със срещи сезон, където още от третата седмица започват двубоите сряда - събота.  Той очаква все по-успешно вписване на новите футболисти в тима, като с тяхното участие ще се постигне повишаването на качеството на играта като цяло.

Балъков обеща на феновете, че отборът във всички срещи ще се стреми да играе на предела на възможностите си, като ще преследва победата във всеки мач.

Въпреки това мениджърът категорично подчерта, че не може да се очаква отборът да побеждава във всеки мач и именно в това е магията на футбола, който е непредвидим и интересен точно поради това.

Магическият халф призова феновете за подкрепа на отбора, дори в трудните моменти, които неминуемо ще се случат по време на първенството. Той призова привържениците, както досега по европейски да подкрепят отбора, тъй като промените, които започват в българския футбол, тръгват от Черноморец Бургас  и са насочени към достигане на това, което се приема за образец и в Европа.

Срещата завърши с множество снимки на феновете с техния кумир. Балъков не отказа автограф или снимка на никого, а в края си пожела успех във Варна и гореща подкрепа на феновете от Бургас на мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация