ЦСКА не е губил дело в Административния Съд

12:41
ЦСКА не е губил дело в Административния Съд
Във връзка с появилите се в медиите спекулации и откровени лъжи, както и опити да бъде заблудена българската общественост и за пореден път да бъде очернено името на най-успелия български клуб, ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД заявява следното:

1. ПФК ЦСКА ЕАД не е губил дело в Административния Съд София-град и в никакъв случай не са били присъдени суми на агенти на играчи по такова дело.

2. ПФК ЦСКА ЕАД е завел дело в Административния Съд София-град за отмяна на индивидуален административен акт на комисията за лицензиране и дейността на агенти на играчи към БФС, поради неговата нищожност.
Делото в Административния Съд София-град е заведено от ПФК ЦСКА ЕАД за обявяването на нищожност на административен акт, а не за решаване на материално-правен спор по същество, тъй като Административният Съд няма такава юрисдикция!

3. ПФК ЦСКА ЕАД е подал искова молба до арбитражния съд към БФС, с която уведомява същия относно заведеното дело в Административен Съд и е поискал спиране на производството по същество до произнасяне от страна на Административния Съд по преюдициалния спор. ПФК ЦСКА ЕАД притежава изключително силни аргументи и по същество на спора с г-жа Катерина Паунич и ако се наложи процедура по същество ще ги изложи.

4. ПФК ЦСКА ЕАД не е водил, нито води към момента, спор в нито един съд или юрисдикция по същество относно това дали дължи пари на агента на играчи г-жа Катерина Паунич и ръководството на нашето дружество е твърдо убедено, че поради абсолютната нищожност на акта на гореспоменатата комисия, няма да се стигне до разглеждане на случая по същество от Арбитражния Съд, тъй като самият акт на комисията не представлява валидно решение.

5. ПФК ЦСКА ЕАД за последен път предупреждава медии, които с изфабрикувани клевети и измислици водят целенасочена кампания срещу ЦСКА, че и нашето търпение има своите граници и при положение, че лъжите по адрес на най-успелия български клуб не спрат, ще се видим принудени да потърсим правата си в съда от тези, които безсрамно спекулират със свободата на словото и доверието на своите читатели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация