Баждеков хвана Батков в гаф за 1,3 млн лева

11:18
Баждеков хвана Батков в гаф за 1,3 млн лева
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков и собственикът на клуба Тодор Батков влязоха в задочен спор, пише "Меридиан мач".  Финансистът хвана гаф на адвоката за 1,3 млн. лева. Босът на "сините" обяви в сряда, че Левски е отчел загуба за месец февруари в размер на точно 1 311 920 лева. Батков уточни, че той е покрил дефицита в бюджета със собствени пари.

"Днес сутринта при мен дойде г-н Баждеков с отчета за голям минус. Аз осигурих 720 хиляди лева. С тях ще платят всички задължения", обясни в интервю за bnews Батков.

Константин Баждеков обаче обяви нещо съвсем различно вчера, като уточни, че клубът въобще не прави месечен баланс. Тоест Батков няма как да има точни данни за цитираната от него сума от 1 311 920 лева.

"Не знам какво е имал предвид господин Батков с това, че Левски е на загуба с милион и триста хиляди лева за февруари. Той наистина помогна за този месец с незначителна сума, която аз не искам да цитирам. Няма загуба този месец, има несъответствие между приходите и разходите, но месечно баланс не се прави. Има някои разходи, които са по-големи от постъпленията за месеца. Не искам да влизам в подробности, но действително господин Батков ни помага всеки месец с лични средства", отбеляза Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

toni_sf
26.02.2010 15:37

*lol* то е било лесно да си президент на левски *beer*

orlio_wins
26.02.2010 12:05

Който много говори-никаква работа не върши,а ние го знаем г-н Батков.