Ясни договорите на Ивановците

20:15
Ясни договорите на Ивановците
Сагата приключи успешно - Иван Стоянов и Иван Иванов трябваше снощи да подпишат личните си договори с Алания Владикавказ, съобщава "Труд". В ЦСКА ликуват - по непотвърдена информация в клуба влизат над $ 2 млн. Иванов подписва за 4 години, Стоянов - за 3.

Стоянов и Иванов минаха успешно медицинските изследвания в Анталия, където новакът в руската Висша лига е на лагер. Трансферът се разви шеметно, въпреки че е подготвян трета седмица. Алания прикова внимание върху Ивановците след предложението на мениджъра Николай Ишков. Именно поради надеждата за продажби в Русия “червените” избраха за лагер Анталия - там на практика се готвят всички отбори от страната. И за първи път от години се настаниха в наистина луксозна база.

Няколко дни в лагера на ЦСКА тръпнеха - дали ФК Москва ще бъде изваден от елита заради финансови проблеми и на негово място ще влезе “Алания”.

Спортният директор на “червените” Атанас Караиванов финализира преговорите за Ивановците на турската Ривиера. През зимата ЦСКА успя да напълни касата с около 2,5 милиона долара включително от трансфера на халфа Тодор Тимонов в - Анжи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация