Доменек повика Саха в национала, бранител на Бордо ще прави дебют срещу Испания

17:41
Доменек повика Саха в национала, бранител на Бордо ще прави дебют срещу Испания
Селекционерът на Франция Раймон Доменек повика Луи Саха за предстоящия приятелски мач с Испания през другата седмица. Саха от почти четири години не бе получавал повиквателна и със сигурност ще приеме с радост възможността отново да облече фланелката на "петлите". Нападателят е в страхотна форма в последните месеци и бележи често за Евертън, с който наскоро подписа и нов договор.

Защитникът на Бордо Микаел Сиани също е попаднал сред избраниците на Доменек. Бранителят е основна фигура за жирондинците, като във вторник той вкара победния гол за Бордо при победата над Олимпиакос с 1:0 в първи осминафинален мач от Шампионската лига. Предстоящият сблъсък с европейския шампион ще бъде дебют за Сиани с фланелката на Франция

Беноа Шейру и Хатем Бен Арфа, които правят чудесен сезон с Олимпик Марсилия, също ще имат шанс да докажат, че заслужават да играят на предстоящото световно първенство. Полузащитниците на ОМ бяха препоръчвани в последните месеци на Доменек от френските медии и изглежда специалистът е решил, че Шейру и Бен Арфа имат място в отбора.

Джибрил Сисе, който през този сезон има 18 гола от 22 мача с фланелката на Панатинайкос, обаче е пренебрегнат от Доменек.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация