Чех почти сигурно пропуска реванша с Интер

15:09
Чех почти сигурно пропуска реванша с Интер
Петър Чех почти сигурно ще пропусне реванша между Челси и Интер след две седмици, съобщават от щаба на "сините". Вратарят се контузи по време на вчерашния мач на "Сан Сиро" и бе принудително заменен. Първоначално феновете на лондончани се притесняваха, че стражът може да е скъсал кръстни връзки на коляното си, тъй като Чех се строполи изведнъж на тревата и изглеждаше в плен на много силна болка.

В крайна сметка се оказа, че вратарят е скъсал мускул в прасеца си и все още не е ясно за колко дълго ще е извън терените.

"Петър ще почива в следващите няколко дни, а после ще премине нови прегледи и тогава ще видим колко сериозна е контузията му. Може би той няма да може да играе на реванша с Интер, но ние до последно ще се надяваме Чех да успее да се възстанови", споделя наставникът на "сините" Карло Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tydi
25.02.2010 16:31

Добре, че са потребителите да разясняват *lol*

Kura_na_qnko
25.02.2010 16:06

В половината БГ сайтове е казано,че Анчелоти е казал,че Чех можеби ще играе.Другата половина твърдят обратното.А Карло всъщност е казал -We hope that he will be ready for the match in London! Бг журналистика чевър *lol*