Черно море представи новите си попълнения

13:35
Черно море представи новите си попълнения
Черно море представи на феновете си четирите нови попълнения. "Няма как да сме във върхова форма. Няма да е добре още в първия кръг да сме на върха на възможностите си, защото нe e възможно 3 месеца един отбор да е във върхова форма. Лошите терени се отразиха на качеството на игровата подготовка, но няма да хленчим и да се оправдаваме. Като цяло за селекцията ще видим дали е успешна или не в края на сезона. Това зависи от футболистите. Запълнихме най-невралгичните постове - десен защитник, централен нападател, втори нападател и дясно крило. Нормално е в края на подготовката да сме уморени", каза треньорът на варненци Велизар Попов.

"За първия мач с Черноморец обаче ще бъдем ОК! Ако съставът е ясен то тогава да оставя 11, а останалите да си ходят. Не ми трябват 11 твърди, а 22-ма равностойни. Ще ги избирам според противника, най-подходящите. В повечето случаи знаете резервите решават срещите. В момента всички играчи са здрави. Но! Маркес е наказан. Станислав Стоянов стъпи на криво и конттузи глезен на старо място. За Божилов има клауза в договора да не играе срещу Черноморец. Това е първата точка и най-важното условие в договора между двата клуба за да стане трансферът. Но ние не вземаме Божилов за 1 мач, а за 2-3 години. Той е най-перспективният нападател в страната до 23 години. От всички нови попълнения само Аврамов е свободен агент. За останалите е платена трансферна сума. Каква, аз не знам, не е моя работа. Футболистите които взехме са най-перспективните в своята възраст. Аврамов пък е със 100 мача в "А" група и идва от голям клуб като "Ботев", който вече го няма, но това е друга тема. Ратников е на 21 г, младежки национал. Що се отнася до националния отбор за да ни забележат трябва да ги мачкаме много. София си е София, останалото за тях е провинция. Това трябва да е стимул за футболистите да работят много и да мачкат", откровен до край бе старши треньорът на Черно море Велизар Попов, цитирам от "Варна-спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
27.02.2010 11:16

Черно Море, тея Черноморец крадат идеи само. И песни крадат, и всичко крадат негодниците. Иначе Попов е прав - ние трябва да ги смачкаме, защото иначе всичко от шопско отива в нац-а!