Славия сезира ФИФА и УЕФА

08:29
Славия сезира ФИФА и УЕФА
Славия не се отказва от борбата за Илия Илиев. Ако трябва ще стигнем до ФИФА и УЕФА, обяви президентът на белите Венци Стефанов. Спортно-техническата комисия на БФС спря картотеката на футболиста в Славия и обяви, че той има действащ договор със Сливен.

Илиев, Марко Марков и Явор Въндев пробваха да разтрогнат договорите си със Сливен заради 4 неполучени заплати. Арбитражният съд ги отряза. Тримата пратиха нотариална покана до Сливен, с която уведомиха, че късат едностранно. По подобен начин през лятото с Ботев се разделиха Тодор Тимонов и Николай Манчев, които подписаха с ЦСКА.

"Защо за едни може, а за други не - попита президентът на Славия Венци Стефанов. - Ако не ни дадат Илиев, ще поискам служебни загуби за ЦСКА."

"В Сливен са получили уведомление от тримата футболисти на 8 февруари, по мои спомени - обясни адвокат Христо Ботев. - Клубът обаче представи платежни документи, според които на 20 януари по банков път са преведени минимум 65% от възнагражданията."

-"Това е нещо страшно гадно, слугинаж", бесен бе венци Стефанов - Някой трябва да си получи заслуженото. Не е вярно, че Илиев е взел 65%от парите, той не е получил и стотинка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tydi
25.02.2010 14:34

Има разлика между 'сезира' и 'може и да сезира'.