Милан с пълен обрат над Фиорентина (видео)

21:31
Милан с пълен обрат над Фиорентина (видео)
Отборът на Милан постигна изключителен обрат като гост над тима на Фиорентина в отложен мач от италианската Серия "А". Двубоят на стадион "Артемио Франки" завърши при резултат 2:1 за "росонерите".

Първото попадение в срещата отбеляза италианският нападател на Фиорентина Алберто Джилардино. Бившият играч на "росонерите" вкара попадението за домакините в 14-а минута на мача.

Възпитаниците на Леонардо успяха да изравнят чак в 81-а минута на мача. Тогава се разписа холандският нападател Клаас Ян Хунтелаар.

В продължението на двубоя обаче миланският гранд стигна до нов гол, с което направи пълен обрат в срещата и се поздрави с трите точки. Автор на победното попадение за "росонерите" стана младият бразилския нападател Алешандре Пато. Асистенциите и за двата гола на Милан бяха на бразилския полузащитник Роналдиньо.

По този начин отборът на Флоренция запазва 10-а си позиция в класирането на Серия "А", а Милан вече е на второ място, като разликата с лидера Интер е едва 4 точки.

В друг отложен мач от първенството, който се игра днес, отборът на Удинезе постигна успех с 2:1 над гостуващия тим на Каляри.

Видео от победата на Милан вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

patoka
25.02.2010 06:59

Голям мач се получи.Фиорентина играха по-добре от Милан и не им беше дадена чиста дузпа.Нямат късмет и това е.Срещу БМ бяха ощетени още повече с дузпа,червен картон и гол от засада *erm*

beastt
24.02.2010 22:30

БРАВО ! Силно вярвам, че Милан тази година ще е шампион на Италия. Дано Рони да покаже играта която очакваме от него и срещу Манчестър

idol_bg
24.02.2010 22:19

Охххх...скъсах си нервите с тоя мач.Не за друго,а заради доста слабата ни игра.Не знам защо Лео чака до 75-та мин. за да извади Гатузо който определено почти игра за противника в тоя двубой и поради това халфовата ни линия никаква я нямаше.Много тичаха,но нищо градивно.Добре че накрая Диньо измисли два паса.Ако и в Англия мислят да играят така нищо хубаво не ни чака.

smasheddd
24.02.2010 22:04

браво на Милан ... настигаме Интер,да се надяваме да направят още някоя грешка ... според мен съвсем реално зву4и да спе4елим Сериа А,но нищо не се знае *beer* се пак Интер са добри ...

Punisher_111
24.02.2010 21:38

Голям късмет изжадиха Милан. В 82 изравняват, в 92 втори гол *lol*

biznesmen
24.02.2010 21:34

Много як мач.За 10 мин. Милан обърнаха мача браво *thumb_up*